想做hydra facial , 邊間好 ?

machuchu
|
有無JM 試過Renexxxx 試做 hydra facial ? 會唔會狂sell ? 有無d係單次計 ?
lingks
|
咁岩依家等緊試做⋯⋯

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
cdn
|
machuchu 發表於 18-11-28 14:44
有無JM 試過Renexxxx 試做 hydra facial ? 會唔會狂sell ? 有無d係單次計 ?

聽講會
無糖茶妹
|
我book左星期五係a+做,不過無加tns,因為package係包1064,小緊張
machuchu
|
無糖茶妹 發表於 18-11-29 02:32
我book左星期五係a+做,不過無加tns,因為package係包1064,小緊張

1064係laser ,可以同hydra 一起做 ? 定你分兩次做 ?
monachan0503
|
放心, 肯定狂sell, 上次個治療師唔比我走, SELL到9點佢地閂門 -.-
machuchu
|
monachan0503 發表於 18-11-29 12:33
放心, 肯定狂sell, 上次個治療師唔比我走, SELL到9點佢地閂門 -.-

咁,我唔去試做了.
係呢 … 最後你有無比佢地sell到 ?
|
回覆 machuchu 的帖子

治療師最後好似近乎求我買
我無買到, 因為HYDRA FACIAL唔係人人啱, 我就第二日爆瘡, 其實一做完嗰刻已經見到有敏感
|
machuchu 發表於 18-11-29 12:36
咁,我唔去試做了.
係呢 … 最後你有無比佢地sell到 ?

同埋唔平一次, 可以做其他更好既facial
|
無糖茶妹 發表於 18-11-29 02:32

1064我又係覺得無料到, 我JOIN咗20次, 完全無分別 V.V
點解覺得無料到呢?因為我係另一間做1064, 嘩, 個分別大到係 0 vs 100
無糖茶妹
|
machuchu 發表於 18-11-29 09:01
1064係laser ,可以同hydra 一起做 ? 定你分兩次做 ?

應該無撞?我見係promo同埋有jm都係咁做
無糖茶妹
|
monachan0503 發表於 18-11-29 12:44
1064我又係覺得無料到, 我JOIN咗20次, 完全無分別 V.V
點解覺得無料到呢?因為我係另一間做1064, 嘩, 個分 ...

你意思係fotona既1064無用定另一部機?
你係邊做呀??
|
無糖茶妹 發表於 18-11-29 13:32
你意思係fotona既1064無用定另一部機?
你係邊做呀??

我又無去睇佢用邊部機既1064, RenXXX個1064完全無料到咁囉
ktang0
|
monachan0503 發表於 18-11-29 13:57
我又無去睇佢用邊部機既1064, RenXXX個1064完全無料到咁囉

呢間真係唔知點解仲生存到,又hard sell, 用嘅儀器又outtt
wing_tt
|
ktang0 發表於 18-11-29 15:11
呢間真係唔知點解仲生存到,又hard sell, 用嘅儀器又outtt
同問
又貴
超級海鮮價
HARD SELL到暈
又無服務
LeBlue
|
同問
做完係米成塊面堅乾淨呢?
如果一個月做1次,配合家用導入機夠唔夠呢?

|
ktang0 發表於 18-11-29 15:11

舉腳同意
無糖茶妹
|
monachan0503 發表於 18-11-29 13:57

我去過試做,一開始仲想我加錢做咩膠原bb?
我企硬,點知只係做咩cpd??搽完啲果酸洗走就算,就sell我買combo,我同一時間妹妹同我去,sell同一樣pacakge,我貴佢好多就知海鮮價
leeleebaba
|
monachan0503 發表於 18-11-29 12:44
點解覺得無料到呢?因為我係另一間做1064, 嘩, 個分 ...

20次都冇分別?
邊間?
LOVETRVAEL
|
回覆 monachan0503 的帖子

我琴日係美容院都做左1064...做完覺得即刻白左喎!不過可能太耐冇打有d痛