想生BB

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

水晶宮

回覆樓主:

有無婚前試菜??
好彩仲有好多體位,狗仔式我覺得男女都舒服

別墅

金菇子 發表於 18-12-10 17:23
我明...完全明!!
莫講話排卵期, 排之前其實都要交功課, 但有時又去游水又踢波, 返到嚟又攰! 有時weendend ...

病就真係佢想控制都控制唔到…我自己備孕呢段時間已經好小心身體健康,但都會病搞到要食藥,類如著夠衫無凍親但尿道炎……所以點解話無奈又無助,就係總會有好多大家都控制唔到嘅情況發生……

最緊要兩老公婆要一齊正視個問題,同一步伐。其他無奈無助嘅嘢,唯有呻多幾吓就繼續向前行啦~撐住呀!

別墅

mwsiipb2 發表於 18-12-11 06:20
就係呢句,你已經將你老公切底打沉左。
打算同老公第日DD時, 佢病左 我果下真係有D埋怨佢, 咁 ...

其實我都寫左, 我無講任何說話去怪責佢, 只係自己心諗姐. 佢病左我一樣照顧佢, 斟埋水比佢食藥! 佢唔係一到果幾日就唔舒服, 都係果次咁啱病左!!
我喺呢方面無比壓力佢, 相反我直接同佢傾呢個問題, 係佢自己話想有BB, 呢點唔係我單方面要. 大家有共識所有野隨緣~~

別墅

李露眉 發表於 18-12-11 07:45
有無婚前試菜??
好彩仲有好多體位,狗仔式我覺得男女都舒服

咩叫婚前試菜?

別墅

KazuB 發表於 18-12-11 11:41
病就真係佢想控制都控制唔到…我自己備孕呢段時間已經好小心身體健康,但都會病搞到要食藥,類如著夠衫無 ...

所以我而家都做多D運動, 令自己身體好D~~
仲諗住買滴雞精一齊食一齊補身

我明白體位同快軟呢個問題好難解決, 所以都唔強求要佢男上啦, 只要享受過程同交到貨就得啦!

我地大家都加油

大宅

回覆樓主

明白架樓主
大家都係女人
有時好激氣
最慘知道係佢問題大d但佢唔承認
我已經放棄左,直接捉佢去ivf , 唔想個個月勞氣

禁止訪問

別墅

bbooeeyybb 發表於 18-12-11 13:47
明白架樓主
大家都係女人
有時好激氣

咁係咪1次就成功呀?

別墅

mwsiipb2 發表於 18-12-11 14:17
其實我係順便講埋畀其他人聽啫

唔緊要架大家討論下之嘛~ 有個平台分享下都好, 反而我都想聽作為男性既意見

禁止訪問

別墅

mwsiipb2 發表於 18-12-11 15:07
之前我太太用中醫調理, 中醫除咗條脷佢之外亦都調理埋我。 除咗調理身體,亦都調理我嘅精神健康, 其實男 ...

之前食左1個月中藥, 但有人話食得多中藥對肝唔好, 所以我停左睇中醫喇

大宅

金菇子 發表於 18-11-28 15:39
又唔可以同朋友講, 就算講出嚟佢地都唔識有咩方法解決, 所以想借呢個平台嚟呻下, 就算無共鳴, 但起碼大家 ...

點解一定要男上女下? 除左你地用開嘅女上男下之外,仲有無其他體位係双方都enjoy架?

其實愛愛嘅時候要男女都enjoy開心,先會容易啲bingo架

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至