夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

littlebearrr 發表於 18-11-30 14:53
我都掙扎緊,過左一個月,由開頭想日日睇住佢check佢 到而家已經唔想check...怕越check越傷心,什至已經唔 ...

你同我好相似

大宅

回覆 nicole_yan 的帖子

有d男人係咁衰嘅,擁有個陣又唔識珍惜。

大宅

cookingbaby 發表於 18-11-30 17:41

有d男人係咁衰嘅,擁有個陣又唔識珍惜。

佢仲要覺得係應份,其實主要睇死我唔會走。

其實我試過好幾次想走的,佢唔俾

大宅

nicole_yan 發表於 18-11-30 17:55
佢仲要覺得係應份,其實主要睇死我唔會走。

其實我試過好幾次想走的,佢唔俾

男人就係睇死我地女人無能力走吾到先甘眀目張膽,有小三仲死撐推卸責任, 話女人什麼做得吾好才會令他出軌, 我朋友係搬走前放低封律師信部署曬,等佢返到屋企見到老婆小朋友都走了,叫佢以後食自己,做錯事係要佢承擔後果, 女人要自強吾好甘易原諒由得佢甘風流快活。

大宅

loverlover123 發表於 18-12-1 09:01
男人就係睇死我地女人無能力走吾到先甘眀目張膽,有小三仲死撐推卸責任, 話女人什麼做得吾好才會令他出軌, ...

冇錯,佢到而家都覺得佢出軌係因為我令佢出軌,我真係覺得好嬲。

你朋友好叻,我都想,唉,但我能力真係有限

大宅

nicole_yan 發表於 18-12-1 09:08
冇錯,佢到而家都覺得佢出軌係因為我令佢出軌,我真係覺得好嬲。

你朋友好叻,我都想,唉,但我能力真係 ...

D賤男咪本末倒置,自己偷食仲話老婆有問題,快點將佢送俾個至愛既小三等佢慢慢受苦,你有返工嗎?有沒有屋企人可以幫忙,坦白話俾屋企人知死佬去滾,屋企人朋友一定企你個邊亦永遠是最好的。方法一定俾困難多,日日對住個吾愛自己既人點會生活得開心, 我朋友離婚後而家已經找到一個又錫佢又錫小朋友既男人,你也要努力呀!

大宅

d男人要出軌,一定有佢嘅理由 好似我c6,話我唔溫柔,對佢講野粗聲粗氣 唔客氣 ,又話我要返工冇時間陪佢,因為佢份工係輪班,其實佢地賤就賤何必要勉強講一d藉口,呢d根本唔係理由,但係佢提出,我有改變 睇下你仲有咩藉口再犯

大宅

loverlover123 發表於 18-12-1 09:26
D賤男咪本末倒置,自己偷食仲話老婆有問題,快點將佢送俾個至愛既小三等佢慢慢受苦,你有返工嗎?有沒有屋 ...

講就容易,我冇嘢做架

大宅

nicole_yan 發表於 18-12-1 17:58
講就容易,我冇嘢做架

自己找份工,叫屋企人湊或請工人,你要行出第一步你先可以找到自己生活,吾使靠個衰佬養,如果吾係成世甘活在陰影當中都好悲哀。

大宅

loverlover123 發表於 18-12-1 18:04
自己找份工,叫屋企人湊或請工人,你要行出第一步你先可以找到自己生活,吾使靠個衰佬養,如果吾係成世甘活 ...

而家講緊請工人,希望成事

首頁

尾頁

跳至