呢期去完首爾的你,買左D咩?

gingerszeto
|
黎緊12月中去,想睇下JM有咩推介?
skybiebie
|
gingerszeto 發表於 18-11-28 17:01

幾個月前去完,除左少量零食完全無買到野 悶到一個點都唔知點形容。。。

gingerszeto
|
skybiebie 發表於 18-11-28 17:28
幾個月前去完,除左少量零食完全無買到野 悶到一個點都唔知點形容。。。

~小肥豬~
|
gingerszeto 發表於 18-11-28 17:01

Discovery Expedition男女裝羽絨
去韓國食野就有排講,反而無咩好買
coeyapple
|
兩三個月前去完 好悶冇乜買野 最開心去左MBC亦買左最多souvenir 同埋去弘大個d買下衫 反而我朋友有買好多零食 不過好似香港都有
gingerszeto
|
~小肥豬~ 發表於 18-11-28 17:35
Discovery Expedition男女裝羽絨
去韓國食野就有排講,反而無咩好買

有邊間食店推介呀?
gingerszeto
|
coeyapple 發表於 18-11-28 17:36
兩三個月前去完 好悶冇乜買野 最開心去左MBC亦買左最多souvenir 同埋去弘大個d買下衫 反而 ...

MBC? 買左咩呢?
LOBO1128
|
其實真係無咩買得落手
以前都會買零食,宜家香港乜款都有……真係唔想再抬返來
livewiflove
|
LOBO1128 發表於 18-11-28 17:40
其實真係無咩買得落手
以前都會買零食,宜家香港乜款都有……真係唔想再抬返來
...

對,依家實在太多代購,分分鐘嗰邊hit到周街都賣斷嗰d,呢邊反而買到。

以前鍾意買零食做手信,但依家咁方便,零食類手信已唔「興香」了
一杯凍奶茶
|
skybiebie 發表於 18-11-28 17:28

So true
好彩行下明洞的車仔檔先買到條普通頸巾
opl2
|
冇野好買,一街淘寶貨大陸野,有咩好買,仲要貴過淘寶10倍,我講真,明明淘寶$40,佢賣$400
~小肥豬~
|
gingerszeto 發表於 18-11-28 17:37
有邊間食店推介呀?

我鍾意食isaac多士,Auntie Anne。呢D有好多分店,上網搵邊間近你。
仲有炭火烤牛(人地話一般去馬場),烤牛腸,鰻魚,海鮮,我都唔記得係邊間食過,總之炭火燒就一定唔差啦
happylife1210
|
上個月去完首爾,買左廿件衫,一件羽絨,50塊mask!
係咁多,零食一樣都冇買,因為香港周圍都有,費事搬返來!下年復活節再去都係會主攻買衫同mask
alicialee1210
|
11月中去完,買了一裙一衫(其實唔買都ok, 唔係靚到非買不可)。完全沒有買任何食物回來。我應該唔會再去。對上一次去已經11年前。同今次睇法一樣,沒有東西好買
B301
|

我在仁寺洞 買 耳環 平靚正.
同埋買衫,我暑假時在 高速巴士站 嗰個商場 大把衫買, 仲有啲 家庭 用品裝飾物買.
FTR603
|
回覆 skybiebie 的帖子

我朋友次次都買好多衫同飾物, 佢話好平
CMMANDY
|

我想要running man的插刀玩具,插中彈個水手頭出來
gingerszeto
|
CMMANDY 發表於 18-11-28 18:28
我想要running man的插刀玩具,插中彈個水手頭出來

桶大叔
一杯凍奶茶
|
happylife1210 發表於 18-11-28 18:06
上個月去完首爾,買左廿件衫,一件羽絨,50塊mask!
係咁多,零食一樣都冇買,因為香港周圍都有,費事搬返 ...

求那裡可以買到衫? 高速巴士站?
happylife1210
|
一杯凍奶茶 發表於 18-11-28 18:43
求那裡可以買到衫? 高速巴士站?

我喺高速巴士站都買到嘢,不過唔好買1萬won 果啲,質料差又偏細,買左返黎都冇著!最起碼買1萬5won 以上嘅價錢質料好啲!另外就喺明洞同弘大啲地鋪買咋!我都唔算pro 嗱,唔係好知掟,朋友話下次帶我去東大門啲商場買!