自由講場

跳至

首頁
12345...15

尾頁

水晶宮

emimi 發表於 18-11-28 18:12
住過4,5間澳門酒店,全部冇特別感覺,以前同c6拍拖唔識野,打開櫃桶見到有聖經嚇一嚇,但都冇事發生
我咁 ...

我細個試過睇樓時有咁嘅感覺。由細到大去過咁多酒店反而未試過。

不過,有次去歐洲,入咗間短租apartment探朋友,就有頭暈作嘔感覺。後來我發現點解。。。

原來嗰間apartment地板唔係平㗎,斜得好緊要。

artroboy    發表於 18-11-28 20:50
ipipipip    發表於 18-11-28 18:55

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

emimi 發表於 18-11-28 18:12
住過4,5間澳門酒店,全部冇特別感覺,以前同c6拍拖唔識野,打開櫃桶見到有聖經嚇一嚇,但都冇事發生
我咁 ...
邊間?

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

mingaga 發表於 18-11-28 18:19
我去呢啲有賭場嘅娛樂城行兩行,就會頭暈,如銀河、威尼斯人、新濠天地、巴黎人,就算係新葡京樓下大堂睇 ...
朋友做裝修, 話睇天花已經知有無唔妥

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

侯爵府

miriam 發表於 18-11-28 18:07
well..............乜有兩間新濠架...............

係吖

琥珀宮

kkvicky 發表於 18-11-28 17:54
新濠天地定新濠影滙?

影滙

琥珀宮

mingaga 發表於 18-11-28 18:19
我去呢啲有賭場嘅娛樂城行兩行,就會頭暈,如銀河、威尼斯人、新濠天地、巴黎人,就算係新葡京樓下大堂睇 ...

威尼斯人真係超勁,係障氣好勁,肉眼都睇到

大宅

miriam 發表於 18-11-28 18:32

點樣睇?

男爵府

請教一下,點睇天花就知

男爵府

請問係點睇?

王國長老

mandy952 發表於 18-11-28 18:54
點睇到

王國長老

littlepiggy_c 發表於 18-11-28 18:57
點樣睇?
天花裝好多鏡, 又唔知咩聚埋一個點咁

公爵府

牛年勳章 夏天玩到顛

minidanny 發表於 18-11-28 18:57
請教一下,點睇天花就知

留毛先

琥珀宮

miriam 發表於 18-11-28 19:00
點睇到

搭扶手電梯由二樓落一樓,一望落去就係成個賭場,個頭頂即時覺得赤赤地,眼前矇矇好似有層霧咁,我問c6佢話咩都睇唔到,仲問我係未肚餓得滯頭暈

男爵府

miriam 發表於 18-11-28 18:07
well..............乜有兩間新濠架...............

應該係有三間,新濠天地、新濠影匯同新濠鋒都屬於新濠博亞集團,不過新濠鋒得賭塲又細

男爵府

望到太多爛賭鬼

maylmm    發表於 19-2-14 11:12

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

去澳門住過好多間都唔覺得有野

可能你女比較易感覺到,你不如比佢帶觀音佛果d傍身。

子爵府

Ashleycorina 發表於 18-11-28 17:14
其實我去澳門 so far 得三間係無 “特別事”發生,好多間都有
邊三間?

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

點睇天花板?天花板會望到啲乜嘢?
其實我望到佢哋啲地氈花紋已經暈陀陀

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

什麼是障氣?太多人嗰啲障礙?

王國長老

mandy952 發表於 18-11-28 19:35
搭扶手電梯由二樓落一樓,一望落去就係成個賭場,個頭頂即時覺得赤赤地,眼前矇矇好似有層霧咁,我問c6佢 ...

你講呢個我可能去過食自助餐,落去賭場前我飲左酒,個人都飄飄地,有野有 feel 唔到

首頁
12345...15

尾頁

跳至