自由講場

跳至

首頁
23456...15

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

冬瓜籽 發表於 18-11-28 20:31
應該係有三間,新濠天地、新濠影匯同新濠鋒都屬於新濠博亞集團,不過新濠鋒得賭塲又細
...

唔識分
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

c.vieri 發表於 18-11-28 20:48
去澳門住過好多間都唔覺得有野

可能你女比較易感覺到,你不如比佢帶觀音佛果d傍身。

佢有戴野,我覺得佢感覺勁過我
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

伯爵府

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 DHA勳章

mandy952 發表於 18-11-28 18:54
威尼斯人真係超勁,係障氣好勁,肉眼都睇到

我老公之前晌金沙做,我間中帶仔女過去搵佢,都住過金沙旗下唔同酒店,幾靚嘅房都好,晌威尼斯人真係好唔舒服。尤其個商場,真係好似有層瘴氣咁,試過兜嚟兜去成個鐘都搵唔到要去嘅地方,所以我帶住兩個細路都寧願行去金沙城食嘢買嘢。

水晶宮

回覆樓主:

我住過,冇野

別墅

回覆樓主:

我最怕澳門D酒店間間都用勁濃的空氣香劑, 聞到人頭氛腦脹

珍珠宮

回覆樓主:

可能你體質特別敏感~
我住過威記、銀河、星際、置地、威斯汀、喜來登,無一間係有感覺,我小朋友去銀河、喜來登都無野,都係開開心心,所以我覺得都要睇人~就好似好多人話泰國酒店好猛,我一樣係住過好多間都無乜感覺,一樣係玩得開心~
反而我唔中意澳門嘅酒店一樣野,可能因為大6佬多,硬係覺得有煙味~

講到咁,touch wood先

男爵府

我的育兒心得勳章 熱血勳章

miriam 發表於 18-11-28 17:29
係咪覺得唔舒服定見到野

Feel到有野
愚人碼頭嗰度勁好多

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Ashleycorina 發表於 18-11-28 17:14
其實我去澳門 so far 得三間係無 “特別事”發生,好多間都有

琥珀宮

mingaga 發表於 18-11-28 21:01
什麼是障氣?太多人嗰啲障礙?

應該係瘴氣,其實係自然界嘅現象,是指中國南方山林間濕熱環境下因某種原因(如動植物腐敗等)而產生的一種能致病的有毒氣體。
但用係靈界黎講,等如聚集好多靈體而產生出黎嘅現象,好似有層霧係眼前,但係威尼斯人個商場入面,無啦啦點會有層霧呢
不過又唔係人人都feel 到嘅

琥珀宮

miriam 發表於 18-11-28 17:28
回程個晚去左銀河搭發財車去碼頭, 係銀河商場行時我頭暈到不懂得怎去形容

...

銀河個格局係行到你頭暈暈咁,想贏錢都難

王國長老

pppsze 發表於 18-11-28 21:10
我老公之前晌金沙做,我間中帶仔女過去搵佢,都住過金沙旗下唔同酒店,幾靚嘅房都好,晌威尼斯人真係好唔 ...
威尼斯人咁堅, 真係唔會去.....

王國長老

做個靚太 發表於 18-11-28 22:06
可能你體質特別敏感~
我住過威記、銀河、星際、置地、威斯汀、喜來登,無一間係有感覺,我小朋友去銀河、喜 ...
可能係家族遺傳

王國長老

雞煲煮家明 發表於 18-11-28 22:50
Feel到有野
愚人碼頭嗰度勁好多
得喇, 聽完你形容我係唔會去既

男爵府

Ashleycorina 發表於 18-11-28 17:50
咁真係好勁呀卜

其實,賭場企咁多鬼係度做咩?吸人氣財?

王國長老

mandy952 發表於 18-11-28 23:15
銀河個格局係行到你頭暈暈咁,想贏錢都難
對賭場無興趣

係 N 年前結婚周年紀念去過葡京, 打個轉出返去

大宅

我係澳門大大小小既酒店都住過,touchwood唯一一次feel 到有野既係威尼斯,當時大約下午七八點,我係房訓緊覺,半夢半醒之間感覺有一個好似我老公咁嘅樣嘅人喺度搶我張被,但我好肯定唔係我老公,因為佢當時嗰個時間一定係喺下面賭場博殺緊,但我個感覺好真,之後我醒晒就落咗去搵佢到而家我都唔知係發夢定係真有其事

大宅

miriam 發表於 18-11-28 17:11
氹仔駿景...........

月頭同我囡去比賽住呢間, 一打開房門我囡呆一呆, 我就無野咁直接行入去.......

我半個月前住過,無野之前都住過一樣無野

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

上年冚家去澳門玩,巴黎人對面嗰間酒店忘記叫咩名,入面四通百達再連另一間酒店,嗰次食晚餐前我阿女要尿片,嗰間育嬰室行得超遠,又偏又無人又無舖頭,好大間同埋塊好大,入到去勁驚好似有人望住你咁……一路換一路同BB講野一路個腦亂諗野

王國長老

Maggie519 發表於 18-11-28 23:32
我係澳門大大小小既酒店都住過,touchwood唯一一次feel 到有野既係威尼斯,當時大約下午七八點,我係房訓緊 ...
暫時係威尼斯人最

王國長老

Maggie519 發表於 18-11-28 23:34
我半個月前住過,無野之前都住過一樣無野
又係我囡唔好彩, 佢旺場左少少

首頁
23456...15

尾頁

跳至