親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章

大阪關西機場開生果店禁區買完即上機

日本旅行社JTB一向有經營生果代理,將全國各地生果銷售到海外。最近宣布從12月3日起,於大阪關西機場禁區內開設免稅生果店,對遊客絕對是大好消息!大家可以在行李寄艙和入閘過關後,兩手揈揈盡情買生果,毋需擔心超重問題。買完可以直接上飛機,節省所有由市區搬運去機場等種種問題,慳水慳力。

https://www.gotrip.hk/492161/itineraryguide/japan_guide/osaka_guide/%e9%97%9c%e8%a5%bf%e6%a9%9f%e5%a0%b4-%e7%94%9f%e6%9e%9c-%e5%a4%a7%e9%98%aa-%e6%97%a5%e6%9c%ac/2/?fbclid=IwAR07q1TTXzMedxd3JDyxcy0hte5j_51ojOFwJW-8dDlRqVwssBRgifkLtV0

子爵府

SheShehaha 發表於 18-11-28 17:20

日本旅行社JTB一向有經營生果代理,將全國各地生果銷售到海外。最近 ...

剛好這天回港,可以睇睇。

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

子爵府

正喎

伯爵府

SheShehaha 發表於 18-11-28 17:20

日本旅行社JTB一向有經營生果代理,將全國各地生果銷售到海外。最近 ...

唔知貴幾多?
同airline 有權秤手提行李重量!
2019 cny 回程轉機會住一晚關西!都唸緊那裡買生果回港!

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

非常正呀

男爵府

男爵府

2024年龍年勳章

回覆 claudialuk2011 的帖子

廉航多數秤

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

伯爵府

2024勳章

回覆 claudialuk2011 的帖子

機場應該會貴過出面超市

大宅

好似話唔做門市,係訂咗貨喺嗰度攞咋

SheShehaha    發表於 18-11-30 17:06
wcpcelia    發表於 18-11-30 10:14

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

Mrs.Tang 發表於 18-11-29 23:58
好似話唔做門市,係訂咗貨喺嗰度攞咋

去邊度訂?

大宅

Joey8 發表於 18-11-30 14:44
去邊度訂?

我睇呢度講

https://www.gotrip.hk/492161/itineraryguide/japan_guide/osaka_guide/關西機場-生果-大阪-日本/2/

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

Mrs.Tang 發表於 18-11-30 22:07
我睇呢度講

https://www.gotrip.hk/492161/itineraryguide/japan_guide/osaka_guide/關西機場-生果-大阪- ...

Thx

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Mrs.Tang 發表於 18-11-30 22:07
我睇呢度講

https://www.gotrip.hk/492161/itineraryguide/japan_guide/osaka_guide/關西機場-生果-大阪- ...

唔係話「更提供」咩,唔係「只提供」wor

公爵府

(emoji)(emoji)thanks

大宅

Charlotte_mom 發表於 18-11-30 23:09
唔係話「更提供」咩,唔係「只提供」wor

可能我理解錯啦,walk-in 都買到就好喇!

子爵府

Gloriasogashiwa 發表於 18-11-28 17:57
剛好這天回港,可以睇睇。

前輩仲未走呀
呢期啲柿真係好正
¥150都已經好甜
¥400 唔知會唔會更加

子爵府

manu4211963 發表於 18-12-2 11:58
前輩仲未走呀
呢期啲柿真係好正
¥150都已經好甜

我是水果控,可以當飯食,日本水果除咗柑都鐘意食。

首頁

尾頁

跳至