發現左個新app 好抵

bearapple
|
最近做廁紙優惠 30/11前
我買左80卷維達廁紙都唔使$110蚊
仲要順豐送上屋企。超抵
有興趣可pm我
jasmineoj
|
聽落好似幾抵,但係一買就要買咁多?我無咁多地方放廁紙啊
bearapple
|
jasmineoj 發表於 18-11-28 17:52
聽落好似幾抵,但係一買就要買咁多?我無咁多地方放廁紙啊

其實係要買夠$279蚊再扣減優惠既
除左卷裝仲有包裝同抽取裝都得嫁
cindy618
|
app唔講得架咩?要pm?
muichiting
|
蘇寧app已不是秘密……報料個邊長期update
Miss.Hui
|
蘇寧app介紹人做會員有$50回贈
jasmineoj
|
bearapple 發表於 18-11-28 17:55
其實係要買夠$279蚊再扣減優惠既
除左卷裝仲有包裝同抽取裝都得嫁
有冇廁紙以外嘅嘢㗎?
bearapple
|
Miss.Hui 發表於 18-11-28 18:02

係丫。介紹有20
如果佢購物有30
bearapple
|
jasmineoj 發表於 18-11-28 18:03
有冇廁紙以外嘅嘢㗎?

有丫不過279-80就只有廁紙類
FTR603
|
wakanda
|
muichiting 發表於 18-11-28 17:58
蘇寧app已不是秘密……報料個邊長期update

笑左
hotpot_lover
|
都唔明,好等錢駛咩。referral唔敢講referral,永遠話優惠碼,今次仲勁,新app都講得出口
noodleball
|
Miss.Hui 發表於 18-11-28 18:02

唔怪得咁神秘
mctl1995
|
hotpot_lover 發表於 18-11-28 18:11
都唔明,好等錢駛咩。referral唔敢講referral,永遠話優惠碼,今次仲勁,新app都講得出口
...

bearapple
|
hotpot_lover 發表於 18-11-28 18:11
...

我無唔敢講丫,其實我明目張膽咁係到post同叫人有興趣pm我,分別在於無興趣既人可以直接無視。我以為係新app由於我都係剛download用到迎新,我以為係新既。當然我都係有私心,如果因為咁樣令到你好唔舒服既,我會刪左個post。