有冇試過99係咁挑剔個工人?

kecyc2003
|
成日同佢個仔講工人點大意,煮餸打斧頭,唔發現邊度邊度有問題呀⋯⋯但其實暫時工戈都打理得屋企乾淨企理,又煮埋3餐食得飽,我寫的餸都煮到味道又唔錯;話就話9:30放工有時阿仔扭計玩得夜佢都有OT拖埋地先去休息,我覺得都算合格啦!

講煮餸佢好食過99多多聲,至少唔係白烚菜,水湯,淨肉餅(係呀!淨肉餅冇配料架!);講清潔工人仲企理過佢,既然有人幫手不如同下孫玩,一係自己揾節目唔好日日來,仲要係度食飯又嫌三嫌四,唔啱食咪自己早d 返去煮自己想食的野囉!
o_____o
|
老人家冇野講搵野同自己個仔"傾下計",冇係工人面前日哦夜哦任得佢,如果佢個仔頂唔順叫佢自己攪掂佢呀媽
tai_man
|
我奶奶就係咁,佢本身係一個好奶奶,但唔知點解就係同姐姐唔夾,姐姐做得好唔開心,因為奶奶日日啄住佢,想做埋完約就唔做。為左保住個好姐姐,我地就婉轉地叫奶奶唔洗日日黎。
jasmineoj
|
外人住入嚟就係易有磨擦....
hoho1119
|
係咁架d.99。 我講一句, 咁我炒左佢, 你做佢d野, 佢就收聲。
Charlotte_mom
|
好多都會,覺得自己先識工人做咩都錯
哦下哦下咪算執到,我99果時勁一百倍,學我62話齋如果打人唔犯法,我99郁手好耐
美之選468
|
總之99都系千方百計的證明自己絕對不是廢物啦 ! 所有的人都比不上99
ninachu
|
kecyc2003 發表於 18-11-28 18:35
成日同佢個仔講工人點大意,煮餸打斧頭,唔發現邊度邊度有問題呀⋯⋯但其實暫時工戈都打理得屋企乾淨企理, ...

99次次上黎都投訴工人,我扮聽(其實左耳入右耳出)
happyty
|
99最喜歡挑剔工人姐姐
1928mickey
|
擺官威
123blow
|
勸你真係睇開一啲! 如果太過份叫你老公出下聲, 超多奶奶係咁㗎!

我其實都吾明, 做人點解咁mean 吾會好日子大家!女人, 我自己都係, 真係好麻煩!
wongjackie
|
99除左自己個仔女唔挑剔,佢咩人都挑剔
mike89
|
要証明冇人叻過自己
無糖車厘子
|
99通病可以不理
kecyc2003
|
hoho1119 發表於 18-11-28 18:51
係咁架d.99。 我講一句, 咁我炒左佢, 你做佢d野, 佢就收聲。

用唔到呢招,佢真係會做,我唔想日日再食佢d 屎
kecyc2003
|
ninachu 發表於 18-11-28 19:21
99次次上黎都投訴工人,我扮聽(其實左耳入右耳出)

佢賤到唔係同我地投訴,尋日走去靜雞雞查單摷雪櫃,姐姐仲話佢趁佢去廁所偷影垃圾桶(99死口話冇),搞到6國大封相姐姐喊哂口打俾agent 話唔撈,件老野就俾個仔炳完仲唔覺得自己做錯發爛渣走左。查單呢家人唔係女主人做架咩?佢憑咩身份去做?
busyguide
|
kecyc2003 發表於 18-11-28 18:35
成日同佢個仔講工人點大意,煮餸打斧頭,唔發現邊度邊度有問題呀⋯⋯但其實暫時工戈都打理得屋企乾淨企理, ...

有!我99什麼都不滿姐姐,我好怕聽到佢把鬧人既聲!煩死
conniemar
|
99 永遠都認為自己係全宇宙最叻嗰個,放個屁都香過人㗎啦
olkan
|
美之選468 發表於 18-11-28 19:19
總之99都系千方百計的證明自己絕對不是廢物啦 ! 所有的人都比不上99

自己亞媽都係
kingkongmonchi
|
我99都係咁,全宇宙得佢一個識湊仔煮飯煲湯,其他生物都係癈柴!