想重新出發

takkno
|
真係頂唔順, 想忘記所有野, 包括身邊既人, 重新去認識新既另一半.
tansyneko    發表於 18-11-29 13:42
BBB豬
|
takkno 發表於 18-11-29 12:34
真係頂唔順, 想忘記所有野, 包括身邊既人, 重新去認識新既另一半.

我都頂唔順,我都好想重新開始,
給我一杯忘情水~
乾杯!
Bob_Lennon
|
如果真係頂唔順就無謂再勉強自己了!
cookingbaby
|
換一個新嘅環境,或者去下旅遊,到外面睇下,散散心。
littleowl
|

如果離不開這段關係,辛苦時,做些其他事分散下注意力來逃避現實。

若然你能重新開始,那就祝福你淡忘以往的事,可以找到合適的伴侶幸福地生活。
wing1388
|

想做就做啦,响唔影響別人嘅情況之下不要太多顧慮,想當年我離婚後我都重新識過一班唔知我過去嘅朋友,搬去另一個社區住,重過新生嘅感覺,一生人唔係得幾多次機會咋!

anyuser18
|
去馬
takkno
|
wing1388 發表於 18-11-30 10:10
想做就做啦,响唔影響別人嘅情況之下不要太多顧慮,想當年我離婚後我都重新識過一班唔知我過去嘅朋友,搬 ...

你勇氣可嘉喎。
wing1388
|
takkno 發表於 18-12-2 23:24
你勇氣可嘉喎。

有勇氣行第一步,咁其他嘅就會順住咁去,放手一博就可以!

blueta
|
我都想.....
Babypru168
|
BBB豬 發表於 18-11-29 12:50

我都頂唔順,我都好想重新開始,

我都想要一杯忘情水
知知姐
|
Babypru168 發表於 18-12-3 12:19
我都想要一杯忘情水

我都想要一杯忘情水 x 2
Bibibabalala
|
知知姐 發表於 18-12-3 13:18
我都想要一杯忘情水 x 2

如果未有仔女, 大可以重新出發。
babeworry
|
有自己生意...扮靚靚...乜男人都有啦