有冇19年7-8月預產既TKO/KT區既媽媽吖?

jcmum19
|
大家可以分享下心得!:)
hoiyan0602
|
有呀,我係九龍灣的7月新手媽媽,仲未book 醫院呀
jcmum19
|
hoiyan0602 發表於 18-11-29 19:11
有呀,我係九龍灣的7月新手媽媽,仲未book 醫院呀

我都係預產期7月,都係早幾日第一次去左見醫生咋!你去左政府排定未?(即係私家政府都排定)
hoiyan0602
|
jcmum19 發表於 18-11-29 19:40
我都係預產期7月,都係早幾日第一次去左見醫生咋!你去左政府排定未?(即係私家政府都排定)
...

我今日先去私家confirm bingo,佢話下次複診(12月中)先比醫生紙我去政府排期。
你排邊間?聯合醫院??
jcmum19
|
hoiyan0602 發表於 18-11-29 19:46
我今日先去私家confirm bingo,佢話下次複診(12月中)先比醫生紙我去政府排期。
你排邊間?聯合醫院??
...

Congrats!!!! 我都係早幾日cfm bingo咋,之後就online book左TKO醫院
hoiyan0602
|
可以 On line booking 咁好呀,我以為要親身去排期添
jcmum19
|
hoiyan0602 發表於 18-11-29 21:47
可以 On line booking 咁好呀,我以為要親身去排期添

係吖,我都係去到TKO hospital見到先知,因為果時太多人排隊,所以我都係走先返屋企online攪(emoji)
Quincy523
|
我都係七月,排聯合
jcmum19
|
Quincy523 發表於 18-11-30 17:42
我都係七月,排聯合

Hihi 你好吖!大家可以吹下水交流下
新手真係咩都唔識(emoji)(emoji)‍♀️
ching215
|
TKO新手媽媽,想入whatsapp gp啊
AbbySu
|
jcmum19 發表於 18-11-29 18:31

我都係7月嘚
smileyuen
|

..
jcmum19
|
ching215 發表於 18-12-4 08:25
TKO新手媽媽,想入whatsapp gp啊

好似冇7月TKO/KT mama group呢......我地可以唸唸開返個!
jcmum19
|
smileyuen 發表於 18-12-9 22:21
我都係,新手mama
打算排聯合:mother:

我就排左tko醫院!
smileyuen
|
如果有gp, 我都想入啊,謝謝您地
ZH0622
|
預產期八月三,第二胎,打算再係聯合生
Monlinlin
|
Tko,預產期7月,twins mami,想入tko group
Yannescpyan
|
Kt啊 8月預產期 book左聯合
fonguava
|

hi hi 各位~ 我都係7月預產,form緊個7月媽媽WhatsApp group喔~ 有興趣請pm 我妳的電話 :)
各位準媽媽一齊加油喔~
Noelleyip
|

7月 預產期,聯合(emoji)‍♀️