啱啱驗到請問我而家要做啲咩(emoji)幾時先可以照超B(emoji)

PikLeung
|
最後一次M係上個月27號排卵期係16號,請問我要等到幾時先可以去診所?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
vclk
|
PikLeung 發表於 18-11-29 18:43
最後一次M係上個月27號排卵期係16號,請問我要等到幾時先可以去診所?

我驗到有 就去診所驗多次攞證明

Kakababeeeee
|

我都係自己屋k驗到有,就去診所check多次,之後拎醫生紙去book產檢啦
雲妮mum
|

已經可以去普通診所或家計會拎懷孕証明,家計會平d一百蚊就可以
之後跟住址去指定公立醫院排期,用預約通apps亦可
5wk可以打電話去心儀私家婦產科,bk7wk至8wk照心跳,如果想請陪月都可以開始問下有無期
bchuma
|
去診所確診
PikLeung
|
雲妮mum 發表於 18-11-30 11:53
已經可以去普通診所或家計會拎懷孕証明,家計會平d一百蚊就可以
之後跟住址去指定公立醫院排期,用預約通a ...

好詳盡啊、唔該晒你(emoji)(emoji)琴日即刻搞掂晒
haha748494
|
知道有左bb..第一時間拎張證明去政府醫院book左先
之後就搵間私家婦產科醫生。
PikLeung
|
haha748494 發表於 18-12-1 15:16
知道有左bb..第一時間拎張證明去政府醫院book左先
之後就搵間私家婦產科醫生。 ...

已經搞掂左啦,唔該晒你