6月預產期BB

spapple
|
有冇預產期6月嘅媽媽群組呀?我想加入呀(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)(emoji)‍♀️
yumomama
|
我都想加入, 但未搵到....我6月中,天水圍你係邊區架?

antantant
|
我都係六月呀
ting1020
|
回覆 spapple 的帖子

我在威院,6月預產期!一齊交流下
spapple
|
ting1020 發表於 18-12-2 22:52

我都係威院
spapple
|
yumomama 發表於 18-12-1 19:10

係啦。都揾唔到
Sabb3838
|
spapple 發表於 18-12-1 00:23
有冇預產期6月嘅媽媽群組呀?我想加入呀(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)(emoji)‍♀️
...

(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)我又系6月预產期。 麻煩加埋我
Sa 97070752 (emoji)(emoji)(emoji)(emoji)‍♀️
Sarsk
|
...

可以加埋我嗎?21/6
carriewai521
|
ting1020 發表於 18-12-2 22:52

我都係
yakult13
|
我都係6月呀
可以加我嘛?(emoji)
carriewai521
|
carriewai521 發表於 18-12-6 09:21
我都係

我都係
Yvonne_yiu
|
我仲未入到6月媽媽谷,可以PM我嗎?謝謝!
TranlyChow
|
...

我都係吖!可以嘅話加埋我!
YWLL
|
可加埋我嗎 我是26/6的
IreneCheung1030
|
我都係6月 不過有少少疑惑 醫院話我6/6 但私家又話12/6 我都吾知信邊個好(emoji) 我係屯門區 如果有媽媽group 可以加埋我嗎 新手媽媽 吾識太多野 謝謝(emoji)
jesuis
|
...

我都係六月,係咪遲咗加入,唔該加埋我好嗎,多謝
estherbfly
|
我都係預產期五月尾嘅大埔媽咪,
有冇媽咪有興趣 一齊share場租 book老師學孕婦 yoga?
我上一胎都有上yoga, 我覺得有用㗎
要六個媽咪先至搞得成, 依家仲差幾個
ling_0901
|
我係6月24日預產期,可否加我入WhatsApp group? ☺️
|
Hi.我也是6月的
katychan922
|
yumomama 發表於 18-12-1 19:10

我都係6月,天水圍呀