請問Pico去斑28800/12次掋唔掋?

stefaniec
|
cinda72. 發表於 18-12-1 13:25
拿,咁講啦,就算真係只打6次2個頭,picoway黎講正常價囉,但手法太鬼,唔老實,咁樣做生意,好易又挾你啫 ...

係呀,佢哋嘅做法,真係非常黑sell,個中感覺,當其時真係想用錢解決到,比我走就得啦,其實我都知道,就算我走咗,第日想去佢都會照俾返呢啲優惠我嘅,但係當其時唔知點,就俾咗錢啦

我自己又係,喺在此之前,一邊呢方面嘅知識都冇,又冇check過出邊啲價錢

不過我今次用單頭做,試做,都係第三日,或者睇吓過多幾日會唔會有效果囉,一言難盡啦,我睇到你哋嗰啲評論,講緊A+可以逐次做逐次比,感覺都幾舒服啊
cinda72.
|
stefaniec 發表於 18-12-1 15:04
係呀,佢哋嘅做法,真係非常黑sell,個中感覺,當其時真係想用錢解決到,比我走就得啦,其實我都知道,就 ...

Pico唔係立即見到效果,要時間新陳代謝排出既,等下啦
stefaniec
|
cinda72. 發表於 18-12-1 15:07
Pico唔係立即見到效果,要時間新陳代謝排出既,等下啦

係呀,現在是在等看看是否有效果

下一次嘅預約係12月10號,看看到時的效果好不好吧
cinda72.
|
stefaniec 發表於 18-12-1 16:57

錢你都比左啦,下次謎底就解開架啦
你咪同佢地詐型話冇咩效果tim呀 一陣挾你買多100幾10次恭喜發財套餐配合黎用,咁就捉晒蟲
AngelinaLui
|
stefaniec 發表於 18-12-1 05:09
是咁的,前兩日上左去一間好多名人賣廣告的去斑試代做,然後被sell $28800/12次去斑,,,我從來未試過,唔 ...

Picoway 好平, 邊間做? Can PM me?
xyz_yy
|
是咁的,前兩日上左去一間好多名人賣廣告的去斑試代做,然後被sell $28800/12次去斑,,,我從來未試過,唔 ...

我同你一樣買咗呢個plan, 但我試做試曬兩個頭, 你喺邊間分店做嗎?
sandymama101
|
stefaniec 發表於 18-12-1 11:54
回覆 sandymama101 的帖子

PicoWay,佢哋話係包六次去斑,另外六次去斑保養,其實我好肉赤架,我從來未做過 ...

下...咁係6次去斑喎?比人呃咗啦!
廷廷媽
|
咩叫去斑保護?
lalalumlum
|
stefaniec 發表於 18-12-1 16:57

pico唔使等隔一個月做一次?
callmebabe
|

如果係嗰間必肥站嘅集團真係唔好諗
stefaniec
|
AngelinaLui 發表於 18-12-1 18:26
Picoway 好平, 邊間做? Can PM me?
我今日都係第一次,等我遲啲試多一兩次,我再PM你呀,我都擔心冇乜效果啊
stefaniec
|
xyz_yy 發表於 18-12-1 19:10
我同你一樣買咗呢個plan, 但我試做試曬兩個頭, 你喺邊間分店做嗎?

旺角朗豪坊分店,你呢?你係邊間分店做啊?你覺得呢個價錢係咪合理呀

stefaniec
|
callmebabe 發表於 18-12-2 10:32
如果係嗰間必肥站嘅集團真係唔好諗
我都理解,網上好多人都話係黑店,真係想自己刮自己兩巴,好笨
stefaniec
|
cinda72. 發表於 18-12-1 17:00
錢你都比左啦,下次謎底就解開架啦
你咪同佢地詐型話冇咩效果tim呀 一陣挾你買多100幾10次恭喜發財套餐配 ...

聽你咁講真係好恐怖啊,呢一刻我只係希望有效果就夠

stefaniec
|
lalalumlum 發表於 18-12-2 08:45
pico唔使等隔一個月做一次?

要隔一個月啊,所以今日12月10號,係做啲類似保濕嘅嘢囉
xyz_yy
|

回覆 stefaniec 的帖子

我係元朗分店, 我上周五正式做第一次...見到D斑散咗少少..無咁實色..我簽單前, 有問過顧問, 係咪真係做12次, 係櫃台等拎單, 再問D小姐係咪有12次, 佢地都答係..
@$2400一次, 其實算抵...話晒係Candela 原廠Picoway機..
不過打第2個頭, 好痛, 塊面超紅...
另佢地話月頭係少D客人...又真係好少..月尾會多D客..

jamlee309
|
我在荃灣做,都係呢個價!我仲買埋埋線、眼袋槍面及眼

做完斑真係淡左,面少油左,本身係油性,毛孔大
Jennife826kkwok
|
我都有色斑,但我無打皮秒都打走左
我都係比左$8888/5次打完啦(非皮秒會結焦)
你$28800/12次會唔會太多?仲要係皮秒好似過份左
xyz_yy
|
jamlee309 發表於 18-12-11 01:07
我在荃灣做,都係呢個價!我仲買埋埋線、眼袋槍面及眼

做完斑真係淡左,面少油左,本身係油性,毛孔大
你係咪做無針埋線...? 幾錢一次呢?
jamlee309
|
xyz_yy 發表於 18-12-11 11:45
你係咪做無針埋線...? 幾錢一次呢?

埋線,因我媽之前比錢,因我媽做了手術所以做唔到埋線,所以唔知價,近日join 了眼袋槍加面

我又唔覺這間美容店太差!起碼佢用勁機!最重要係個顧問跟唔跟進!