麥明詩

iriswy
|
我其實一向都唔特別討厭或喜歡佢;誇世代時覺得佢做戲都ok 呀,但見在BK 對她的評價很負面。近期的是咁的,法官閣下,覺得佢做得好好,比王君馨更好,令人看得很舒服
nganc9
|
我都覺得佢OK呀
藍寶石公主
|
套劇入面覺得林秀怡好戲d自然d
講野又清楚d

iriswy
|
藍寶石公主 發表於 18-12-1 12:22
講野又清楚d

林秀怡都唔錯呀,在劇中不同路缐呀
tsung
|
iriswy 發表於 18-12-1 12:08
我其實一向都唔特別討厭或喜歡佢;誇世代時覺得佢做戲都ok 呀,但見在BK 對她的評價很負面。近期的是咁的, ...

佢喺叻女
蘑菇
|
iriswy 發表於 18-12-1 12:08
我其實一向都唔特別討厭或喜歡佢;誇世代時覺得佢做戲都ok 呀,但見在BK 對她的評價很負面。近期的是咁的, ...

麥同林都唔錯,王就…唔多like佢。
wcpcelia    發表於 18-12-1 17:37
yucl_hk
|
好掂!
冬瓜籽
|
我對佢唔會話討厭
cy101
|
細細粒最好!!!
花生油子
|
10A做戲進步左,,之前果套賭城真係
SandyKL
|
cy101 發表於 18-12-1 13:52
細細粒最好!!!

好想開帖講佢,演戲冇得頂 對佢背景一無所知,但可以咁好戲,應該演藝出嚟?
babe2010
|
cy101 發表於 18-12-1 13:52
細細粒最好!!!

琴晚遮面果吓小動作我直頭覺得係神级
cy101
|
SandyKL 發表於 18-12-1 15:34
好想開帖講佢,演戲冇得頂 對佢背景一無所知,但可以咁好戲,應該演藝出嚟?
...
佢無底呀, 伯樂應該係祖籃!!_
cy101
|
babe2010 發表於 18-12-1 15:39
琴晚遮面果吓小動作我直頭覺得係神级

siulili
|
如果麥做戲我無乜反感 只是今次突然發現佢講嘢唔係好清楚。 但睇後生仔傾下計 有時會見到佢露出d不耐煩或心不在焉嘅樣。都唔會話唔鍾意或鍾意佢 當佢普通藝人一個。
Lihoma
|
10A 係進步咗

我都覺細細粒今次演得好好
SandyKL
|
cy101 發表於 18-12-1 15:39
佢無底呀, 伯樂應該係祖籃!!_

王祖藍自己都係演藝學院出身,會唔會細細粒係佢師妹?
cy101
|
SandyKL 發表於 18-12-1 16:24
王祖藍自己都係演藝學院出身,會唔會細細粒係佢師妹?
好似係老臨公司做文職咋!
TMC3012
|
我又覺得呢套佢做得唔錯喎, 之前果啲就真係
hahaha1231
|
藍寶石公主 發表於 18-12-1 12:22
講野又清楚d

x2