幫內地土豪朋友一問...

中世紀古堡
|
我有個內地土豪朋友,想買祼鑽,但佢又怕死,驚被人呃,唔夠膽係內地買裸鑽,想落黎香港買,問我識唔識人賣鑽石,我一介平民兼窮人,點會識人賣裸鑽?想請問各位,有無人識得人賣祼鑽?可唔可以介紹下俾我朋友識?我朋友要求多多,又要粒鑽石大,又要好火,又話要成色好,又要求凈度高,十萬個要求,希望各位幫幫手!
pigmom123
|
De Beers or Harry Winston 幫到你朋友

或者等蘇富比拍賣...大過龍眼或者麻將牌都有
TiffChan
|
Tiffany & Co. Cartier
唔係怪獸
|
中世紀古堡 發表於 18-12-1 16:18
我有個內地土豪朋友,想買祼鑽,但佢又怕死,驚被人呃,唔夠膽係內地買裸鑽,想落黎香港買,問我識唔識人賣 ...

珠寶展大把啦,唔介意錢,周大福果D都有。
唔係怪獸
|
我有個內地土豪朋友,想買祼鑽,但佢又怕死,驚被人呃,唔夠膽係內地買裸鑽,想落黎香港買,問我識唔識人賣 ...

珠寶展大把啦,唔介意錢,周大福果D都有。
wcpcelia    發表於 18-12-3 10:26
生命麵包
|
等睇廣告留言
sushiroll
|
中世紀古堡 發表於 18-12-1 08:18
just bring them to Christie's or Sotheby's 幾大幾rare都搵到比你
a__lien
|

早幾年有粒粉紅鑽在拍賣前展覽俾公眾睇
,大過飯碗,我都忘記左90定99卡

呢d拍賣會一定啱你個fd喇
Ann4400
|

要幫忙,email比我!我有介紹

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊