夫婦矛盾

野原美冴
|
已經年近半百,我仍然想要拍拖感覺,而老公就變成老僧入定。究竟我有問題,定佢有問題?

放工放假佢都唔願郁,唔行街唔玩無慶祝節日,咁嘅生活真係好悶。
awah112
|
野原美冴 發表於 18-12-1 20:44
已經年近半百,我仍然想要拍拖感覺,而老公就變成老僧入定。究竟我有問題,定佢有問題?

放工放假佢都唔願 ...

今又真係悶到暈
aquamarine1030
|
你鍾意咩節目/活動?搵friends一齊玩可以嗎?
littlesister
|
同情,相信好多香港人都面對呢個問題
|

可以自己約朋友去街架
anna59
|
有冇仔女?
tsung
|
0526 發表於 18-12-1 21:14
可以自己約朋友去街架

luckybaby2011
|

咁佢之前肯郁嗎?
野原美冴
|
aquamarine1030 發表於 18-12-1 20:57
你鍾意咩節目/活動?搵friends一齊玩可以嗎?

一向也有揾friend玩,但始終唔同感覺,無左sweet sweet的生活。
野原美冴
|
anna59 發表於 18-12-1 21:14
有冇仔女?

有仔女,但唔同。仔女比唔到我愛情的感覺。我唔係要求熱戀,起碼都想間中拖下手行街。
唔好煩我
|
要拍拖感覺。。。唔係錯,但好高要求
野原美冴
|
luckybaby2011 發表於 18-12-1 21:18
咁佢之前肯郁嗎?

20、30都郁放假外出行下。愈老愈唔郁
selinako^^
|
弊,我都係
sg51244
|
出下街都唔肯真係好悶。。。
佢本身有咩興趣?後生時會去咩地方多?
phoebepanpan
|

所以我成日覺得自己單親, 仔細時我一人帶仔去到天腳底,阿媽都服左我
現在仔大了,我就間中找朋友去行山。行街shopping我鍾意一條友。
老公。。算啦,不要期望太高

Cateye8888
|
做下義工,識下新朋友仔,個人會開心啲!
MM2H
|
佢有冇任何興趣? 打波?
luckybaby2011
|
野原美冴 發表於 18-12-1 21:43
20、30都郁放假外出行下。愈老愈唔郁

我個後生都係咁、搞下旅行、安排節目迫下佢出街
chocolatebean
|
回覆 野原美冴 的帖子

男女大不同