想買粗戒指

kururuchi
|
想買圖中粗既戒指 有無牌子都得
有推介嗎?唔該哂

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
yukchan
|
Tiffany T rings.
叮妹
|

六福k金、3千左右,

wcpcelia    發表於 18-12-3 10:21
Cheuk2012    發表於 18-12-2 17:07
kururuchi
|
yukchan 發表於 18-12-2 01:11
Tiffany T rings.

我有睇過 但唔係太岩心水
kururuchi
|
叮妹 發表於 18-12-2 09:29
六福k金、3千左右,

呢隻都靚呀 但我想要一條過 因已經有隻係交叉款
Cheuk2012
|
回覆 叮妹 的帖子

Very nice
L13
|
kururuchi 發表於 18-12-2 00:11
想買圖中粗既戒指 有無牌子都得
有推介嗎?唔該哂

仲有好多款
可以上佢官網睇睇

sint
|
L13 發表於 18-12-2 17:25
仲有好多款
可以上佢官網睇睇

Bvlgari d介指型呀!!
chocolate.ki
|
想問 Bvlgari 戒指大約係咩價錢?
carama
|
chocolate.ki 發表於 18-12-2 21:43
想問 Bvlgari 戒指大約係咩價錢?

官綱有價錢
raicherry
|
但Bvlgari好睇唔好戴,我係做婚戒,好"銀"手,所以好少戴
kururuchi
|
L13 發表於 18-12-2 17:25
仲有好多款
可以上佢官網睇睇

多謝推介
kururuchi
|
raicherry 發表於 18-12-2 22:28
但Bvlgari好睇唔好戴,我係做婚戒,好"銀"手,所以好少戴

好彩有你回覆 我自己帶幼既婚戒都適應左一排
銀手就一定唔會揀了 thanks
carama
|
kururuchi 發表於 18-12-2 22:30
好彩有你回覆 我自己帶幼既婚戒都適應左一排
銀手就一定唔會揀了 thanks
...

粗戒子又好難會舒服
Chanel coco crush 或是ultra ring
我帶ultra ring 最幼冇石,佢有再粗身D嘅

kururuchi
|
carama 發表於 18-12-2 22:37
粗戒子又好難會舒服
Chanel coco crush 或是ultra ring
我帶ultra ring 最幼冇石,佢有再粗身D嘅: ...

我想要一片過 上下卷入去 我見過 但我唔識形容
你個隻真係好幼呀

carama
|
kururuchi 發表於 18-12-2 22:47

我想要一片過 上下卷入去 我見過 但我唔識形容

睇你show 出來的似Tiffany double milgrain ring
但粗身介子大多唔舒服
kururuchi
|
carama 發表於 18-12-2 22:53
睇你show 出來的似Tiffany double milgrain ring
但粗身介子大多唔舒服

我立一立眼覺得呢隻幾靚架 但入左官網睇
又覺得麻麻地 呢隻唔知幾錢呢
carama
|
kururuchi 發表於 18-12-2 22:55
我立一立眼覺得呢隻幾靚架 但入左官網睇
又覺得麻麻地 呢隻唔知幾錢呢
...

一段Tiffany gold 冇石大多不過10k
carama
|
你不如自己親身去睇下,有牌子的如bvlgari Chanel Tiffany 其實都有出,有時要帶上手才知道啱唔啱自己
siuballball
|
你相個款係Tiffany,我都係用佢做婚介