刪除了

chemlo0920
|

既然是假的,刪除吧
不過我都想是真的
chemlo0920
|
呢間嘢真係好煩,一時講大話,一時扮死狗,一時又反面,究竟佢哋諗掂未?
做人可唔可以有D中旨呀?
PaPa
|
chemlo0920 發表於 18-12-2 00:56
呢間嘢真係好煩,一時講大話,一時扮死狗,一時又反面,究竟佢哋諗掂未?
做人可唔可以有D中旨呀?
...

佢真係唔賺人民幣?
chemlo0920
|
PaPa 發表於 18-12-2 00:58
佢真係唔賺人民幣?

可能過幾日佢哋又出嚟認錯
FJmom
|
chemlo0920 發表於 18-12-2 01:01
可能過幾日佢哋又出嚟認錯
NO,佢應該話又比人hack左
tansyneko
|
間嘢玩嘢咩?一時一樣好很煩 記得立場堅定d唔好過兩日又出嚟後悔
littlesister
|
一早唔好搵藉口就決裂都仲會覺得佢有 guts, 而家似老羞成怒, 明知衰左又想攞番樽鹽,好鬼樣衰
tredd
|
真唔真呀?
串完人又道歉
道歉完又話撤回
有冇咁樣衰呀
mother904
|
一個品牌和一佪國家決裂?諗下自己夠班未先,相信就就算一個非洲小國都唔會忍一個品牌!
cinda72.
|
mother904 發表於 18-12-2 01:12
一個品牌和一佪國家決裂?諗下自己夠班未先,相信就就算一個非洲小國都唔會忍一個品牌! ...

入面有句講得啱,黎個大減價,d人就唔記得晒架啦
chemlo0920
|
mother904 發表於 18-12-2 01:12
一個品牌和一佪國家決裂?諗下自己夠班未先,相信就就算一個非洲小國都唔會忍一個品牌! ...

佢咪学咗侵侵D衰嘢囉
chemlo0920
|
tansyneko 發表於 18-12-2 01:05
間嘢玩嘢咩?一時一樣好很煩 記得立場堅定d唔好過兩日又出嚟後悔

学咗侵侵D衰嘢
mother904
|
cinda72. 發表於 18-12-2 01:13

我希望中國人有骨氣有品味,D&G真的犯不著
紫翹
|
chemlo0920 發表於 18-12-2 00:51
https://mp.weixin.qq.com/s/HrXafPAE994Fv7fHXLq6uA

DG撤回道歉宣布与中国决裂:发布最新言论,抵制一切 ...

有冇宗旨架?呢個世界有其他品牌,你一開始就唔道歉都叫有guts, 道歉完又撒回,成個品牌冇晒形象啦
chemlo0920
|
cinda72. 發表於 18-12-2 01:13

風頭火勢,減價都冇用,或者試吓免費可能work
不過咁,唔排除過兩日佢真係會出呢招
AACheungCheung
|
FJmom 發表於 18-12-2 01:04
NO,佢應該話又比人hack左

mother904
|
我好老實,哈密瓜我可能真的會屈服
chemlo0920
|
紫翹 發表於 18-12-2 01:16
有冇宗旨架?呢個世界有其他品牌,你一開始就唔道歉都叫有guts, 道歉完又撒回,成個品牌冇晒形象啦
...

應該連佢自己國民都會睇唔起佢哋
yucl_hk
|
内地過幾日可能有返D&G示威
cinda72.
|
mother904 發表於 18-12-2 01:19
我好老實,哈密瓜我可能真的會屈服

哈密瓜邊會咁蠢