鼻敏感-求好中醫及針炙醫師

pendymalone
|
己患嚴重鼻敏感多年,會流眼水,鼻塞,打噴嚏,流鼻水,頭頂痕,最近這一年鼻敏感發作,連耳下腮也痕,摔佢之后會痛及腫,但吃完西(emoji),鼻敏感舒緩后,腮骨也冇痕。數年前也試針過針炙,針炙了數次后三至四個月也冇鼻敏感。但醫師己退体。之後也試過幾間針灸,但轉個頭復發,想求有冇好的針灸中醫
一杯凍奶茶
|
有阿以前係鄧肇堅醫院駐診,而家搬左,我有時鼻塞都攪佢幫我針針佢
pendymalone
|
一杯凍奶茶 發表於 18-12-2 17:36
有阿以前係鄧肇堅醫院駐診,而家搬左,我有時鼻塞都攪佢幫我針針佢

有冇註診醫生名
HappyBread
|
pendymalone 發表於 18-12-2 08:31
己患嚴重鼻敏感多年,會流眼水,鼻塞,打噴嚏,流鼻水,頭頂痕,最近這一年鼻敏感發作,連耳下腮也痕,摔佢 ...

please check pm
amj
|
HappyBread 發表於 18-12-3 21:53
please check pm

please pm me
米莱
|

請問醫師地址電話和收費,謝謝!
一杯凍奶茶
|
米莱 發表於 18-12-17 00:48
請問醫師地址電話和收費,謝謝!

Plz check pm
paulbb
|
CHECK PM

pendymalone 發表於 18-12-2 08:31
己患嚴重鼻敏感多年,會流眼水,鼻塞,打噴嚏,流鼻水,頭頂痕,最近這一年鼻敏感發作,連耳下腮也痕,摔佢 ...

Honeymoon1112
|

可以pm埋我嗎? 謝謝!
EDGO_PO
|
我睇太子 女馨禾堂中醫
王醫師 我同小朋友都睇佢 好細心 好好
katherine612
|

Please pm me