下星期四五,叫做凍嗎?

kc_01k
|
見9日天氣都係19,20度。。。。
lam133
|

tsung
|
lam133 發表於 18-12-2 19:18

涼,不致於凍
kitbebe
|
星期六、日先凍!
花生油子
|
最低得13度,,出太陽都還好。落雨就真係堅凍
kc_01k
|
花生油子 發表於 18-12-2 19:42
最低得13度,,出太陽都還好。落雨就真係堅凍

Oh,.... 星期五晚有街去,正諗緊著冷衫得唔得,唔該晒
kc_01k
|
tsung 發表於 18-12-2 19:21
涼,不致於凍

但我見落雨,一落雨就幾涼吓,呢排我身子弱
tsung
|
kc_01k 發表於 18-12-2 19:45
但我見落雨,一落雨就幾涼吓,呢排我身子弱

落雨會凍d呀,最緊要帶定條頸巾,著多件衫保暖呀!
保重身體
losttoa
|
對我來講未過十度未叫涼
JoanC
|
kc_01k 發表於 18-12-2 19:44
Oh,.... 星期五晚有街去,正諗緊著冷衫得唔得,唔該晒

下星期五出街,要今日諗定著咩……咁個約會都幾隆重喎,著冷衫係咪適合?
kc_01k
|
JoanC 發表於 18-12-2 20:49
下星期五出街,要今日諗定著咩……咁個約會都幾隆重喎,著冷衫係咪適合?
...

係呀,因為十個九個女人,季季都話自己冇衫著啦,我呢排唔得閑,冇買過衫
kc_01k
|
tsung 發表於 18-12-2 20:09
落雨會凍d呀,最緊要帶定條頸巾,著多件衫保暖呀!
保重身體
...

Thx
Hailey_Lam
|
kc_01k 發表於 18-12-2 21:13
係呀,因為十個九個女人,季季都話自己冇衫著啦,我呢排唔得閑,冇買過衫
...

打開個衣櫃爆哂都覺得無衫著
野原美冴
|
可能我脂肪厚,15度我只算清涼,12度以下算凍
kc_01k
|
野原美冴 發表於 18-12-2 21:31
可能我脂肪厚,15度我只算清涼,12度以下算凍

我以前都係咁
洋蔥頭媽咪
|
入冬已來暫時冇日叫凍,顶多少少谅。
panda361
|
kitbebe 發表於 18-12-2 19:26
星期六、日先凍!

最凍係再下個星期一,得10度。
kc_01k
|
洋蔥頭媽咪 發表於 18-12-2 21:36
入冬已來暫時冇日叫凍,顶多少少谅。

我之前怕熱,呢排唔知做乜鬼,今日我都覺好涼,喺屋企著薄褸,應該有病 確實我下午唔知做乜,發燒發冷。
洋蔥頭媽咪
|
kc_01k 發表於 18-12-2 21:40
我之前怕熱,呢排唔知做乜鬼,今日我都覺好涼,喺屋企著薄褸,應該有病 確實我下午唔知做乜,發燒發冷。
...

好好休息,呢個天氣真的不冷,反而穿多了衫,地鐵焗一焗仲容易病。
kc_01k
|
洋蔥頭媽咪 發表於 18-12-2 21:42
好好休息,呢個天氣真的不冷,反而穿多了衫,地鐵焗一焗仲容易病。

而家瞓咗喺床,今日冇陪過個仔,真內疚