用開dejavu眼線液入

靚b又靚媽
|
我今日買左支dejavu眼線液,同之前既啡色有唔同,想問下係咪轉左色?

無糖茶妹
|
係新色黎,我都買左,畫出黎個啡色深過之前少少,我都好鍾意
ymkcandy
|
無糖茶妹 發表於 18-12-3 16:12
係新色黎,我都買左,畫出黎個啡色深過之前少少,我都好鍾意

啲支好好用? 我用緊loveliner, mote啲支未開
無糖茶妹
|
ymkcandy 發表於 18-12-3 17:05
啲支好好用? 我用緊loveliner, mote啲支未開

Mote用過,用到中段個頭就好易開叉。Dejavu就好用既,用慣用熟之餘,筆頭就無開叉,就一路買落去
ymkcandy
|
無糖茶妹 發表於 18-12-3 18:02
Mote用過,用到中段個頭就好易開叉。Dejavu就好用既,用慣用熟之餘,筆頭就無開叉,就一路買落去
...

一支你用幾耐呀?
無糖茶妹
|
ymkcandy 發表於 18-12-3 18:24
一支你用幾耐呀?

Dejavu用3個月到半年都無事,但mote2個月唔夠就叉左,可能我黑仔
ymkcandy
|
無糖茶妹 發表於 18-12-3 18:44
Dejavu用3個月到半年都無事,但mote2個月唔夠就叉左,可能我黑仔

用到半年咁come用
無糖茶妹
|
ymkcandy 發表於 18-12-3 19:58
用到半年咁come用

我屋企都好多眼線液,最常就係用Dejavu,通常返工就日日用,包無死唔使補眼線,到禮拜六日就會試新野,唔同色唔同筆都會試新妝,我成日出街都比c6話要入莎莎做店長巡鋪就黎買到要刴手
花飛花謝
|
靚b又靚媽 發表於 18-12-3 01:11
我今日買左支dejavu眼線液,同之前既啡色有唔同,想問下係咪轉左色?

應該唔係,左上個貼紙日文寫住新color
牙牙牙牙語
|
呢個濃啡色係岩岩日本新出左,我都買左
ymkcandy
|
無糖茶妹 發表於 18-12-3 20:05
我屋企都好多眼線液,最常就係用Dejavu,通常返工就日日用,包無死唔使補眼線,到禮拜六日就會試新野,唔 ...

9月尾去東京玩都買左好多野 出年6月會再去到時再掃貨 所以做定research睇下有咩係必買