自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

cattz288 發表於 18-12-3 22:29
似9414

好過94164,狗屎一篤屎

男爵府

lam133 發表於 18-12-3 22:26
希望啦,等11點開門

JM 轉到嗎?

公爵府

回覆樓主:

叫男人做呢D野真係十次有九次都激到噴血

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

teaspoon 發表於 18-12-5 11:55
JM 轉到嗎?

佢琴日自己去改電話號碼:狗染**唔死唔發

男爵府

lam133 發表於 18-12-5 12:20

有進步 。中庸之道,健康就財富麻。 你今次隻眼開隻眼閉吧

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

佢唔知你心意?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

瑪瑙宮

有無事先同佢講定唔要5,4,7之類架

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

teaspoon 發表於 18-12-5 12:26
有進步 。中庸之道,健康就財富麻。 你今次隻眼開隻眼閉吧

我唔比番100元改電話號碼要收100元
懲罰佢

珊瑚宮

cindy618 發表於 18-12-5 12:30
有無事先同佢講定唔要5,4,7之類架

同佢講時你去轉影電話號碼比我選,
明天又忘了,我又冇提同講得清楚

算了,改一次
下次自己嚟喇

瑪瑙宮

lam133 發表於 18-12-5 12:48
同佢講時你去轉影電話號碼比我選,
明天又忘了,我又冇提同講得清楚

無得再改了?

首頁

尾頁

跳至