請問買armani 同 dior foundation 邊到平

tree.monkey
|
除左專櫃,仲有咩選擇?
carama
|
tree.monkey 發表於 18-12-3 20:52
除左專櫃,仲有咩選擇?

Selfridge
tree.monkey
|
carama 發表於 18-12-3 22:20
Selfridge

armani 無得買呀
Viviluby
|

Selfridges有armani呀,四百幾一年運費可以同啲friends狂買。Harrods都平呀,不過要逐次俾運費,買多嘢先抵
wakanda
|
carama 發表於 18-12-3 22:20
Selfridge

我都係Selfridge買
tree.monkey
|
wakanda 發表於 18-12-4 00:45
我都係Selfridge買

但點解我去selfridges 見話唔export?
wakanda
|
tree.monkey 發表於 18-12-4 00:50

我之前買dior foundation有,armani就唔知
ALBEE_127
|
買得多緊系拉埋個搵朋友一齊JOIN selfridges 全年免運個PLAN啦
一次計費都要270(好似) 一年就420炸~

因為依個網屋企多左好多野><
你如果五系成日買野既就去IG搵下 #selfridges代購
Viviluby
|
tree.monkey 發表於 18-12-4 00:50
唔知點解呀,我買過寄到返香港
tree.monkey
|
ALBEE_127 發表於 18-12-4 02:40
買得多緊系拉埋個搵朋友一齊JOIN selfridges 全年免運個PLAN啦

ig good idea, thx much a(emoji)(emoji)(emoji)
tree.monkey
|
wakanda 發表於 18-12-4 00:58
我之前買dior foundation有,armani就唔知

thx(emoji)
tree.monkey
|
Viviluby 發表於 18-12-4 10:17
唔知點解呀,我買過寄到返香港

幾時嘅事,我見而家寫住唔export(emoji)
mielmiel
|
ALBEE_127 發表於 18-12-4 02:40

我搵到間ig on top +3%啫,咁抵可唔可靠呢

MomKim
|
Viviluby 發表於 18-12-4 00:29
Selfridges有armani呀,四百幾一年運費可以同啲friends狂買。Harrods都平呀,不過要逐次俾運費,買多嘢先抵 ...

thx JM 好有用!

Viviluby
|
tree.monkey 發表於 18-12-4 11:40
幾時嘅事,我見而家寫住唔export(emoji)
買就上個月,一秒前睇都唔見寫著唔export
supericy
|
係今次完左九折有返貨之後就唔送來香港啦,armani 隻power fabric ;減價之前已唔齊色,嗰陣呢就送來香港但係冇你要嘅色,到而家齊色就話唔送來香港囉