無心插柳之Licol 17 (更新開箱圖)

貝貝mama
|

臨近生日,男人忽然話帶我巡下CC & H...
無心理準備及心水又去8下..
走左CC一轉,終於返左山型紋荔枝皮28 Boy, Garbrielle 竟然齊size , 藍黑同全黑都有貨..
但個心過左想買個團火走左H排左一陣,其實想睇Clutch,藍色又唔係心中想要,忽然發現橙紅Licol,試上身靚到唔想除男人初初麻麻,到比錢時都開始欣賞Licol個設計可能知道無得返轉頭

過2日先出開箱文

同場加影-CC Classic偷偷攝位

本主題由 特派員 於 3分鐘前 移動

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
wcpcelia    發表於 18-12-5 15:53
Cheuk2012    發表於 18-12-4 17:37
ada0707    發表於 18-12-4 09:11
sillykaka
|
貝貝mama 發表於 18-12-3 23:31
走左CC一轉,終於返左山型紋荔枝皮28 B ...

請問邊間Garbrielle 竟然齊size , 藍黑同全黑都有貨啊?
himhim0502
|
how much ?
sint
|
Licol 個款好靚,但我唔十分好evercolour皮,所以未買。等睇你靚靚開箱同action pic。
Meowmeowcatcat
|
恭喜,等睇開箱 post.
Jonimama
|

Pollili
|
等開箱
appleyuen
|

貝貝mama
|
sillykaka 發表於 18-12-3 23:35
請問邊間Garbrielle 竟然齊size , 藍黑同全黑都有貨啊?

半島
我聽到都覺得驚訝
不過中同細size好快就比人帶左幾個返屋企啦
wcpcelia    發表於 18-12-4 15:07
貝貝mama
|
himhim0502 發表於 18-12-3 23:41
how much ?

$40300
Chantal_Jardin
|

等你開箱呀!!
esmehouse
|
|
tsung
|
等睇
jl1018
|
L13
|

等睇靚袋
貝貝mama
|
sint 發表於 18-12-3 23:47
Licol 個款好靚,但我唔十分好evercolour皮,所以未買。等睇你靚靚開箱同action pic。
...

SA話呢個出面係Evercolour皮,入面係switch,
比我個L30輕好多
湊女用都勁方便
wcpcelia    發表於 18-12-5 15:54
tsung
|

crystal媽咪
|

sint
|
Licol個款真係好型