自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

ken6555 發表於 18-12-10 11:26
家用電池連續使用20分鐘已經足夠。除非屋企面積好大。

我屋細都夠,但真係要吸完一次就充一次

禁止訪問

珍珠宮

減齡達人勳章

ChloeMa 發表於 18-12-10 11:38
20分鐘吸晒全屋? 好快手。

你屋企過千尺?
我2房2廳吸一次10分鐘搞掂。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

野原美冴 發表於 18-12-10 23:15
你屋企過千尺?
我2房2廳吸一次10分鐘搞掂。

你係吉屋一間? 我無千尺屋,但要搬開枱椅,移開雜物吸塵,20分鐘一定唔得。

男爵府

油麥麥 發表於 18-12-4 01:26
另一個帖 : 淘寶吸塵機,推介 地貝D18,話係Die神A貨 ¥699。上 YouTube 搜尋睇片都好正!
...

尼個好用

男爵府

回覆樓主:

我雙十一淘左地貝d18 人仔449 唔夠有線吸塵機強力 普通用係OK 既 差滿電用強力度吸只用到30分鐘左右 結論係平平地用得過 想買既JM 忍多日 雙十二買498喳

【【自营】dibea地贝无线充电吸尘器家用小型手持强力除螨仪D18】https://m.tb.cn/h.3opqB88?sm=7be6d2 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥JKvHbNcPqCe¥后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

八霧達

男爵府

icyblueblue 發表於 18-12-11 00:25
我雙十一淘左地貝d18 人仔449 唔夠有線吸塵機強力 普通用係OK 既 差滿電用強力度吸只用到30分鐘左右 結論係 ...

嘩,你搵到呢間好勁,我仲打算雙12時599入手添

首頁

尾頁

跳至