鴨記買的韓國Sim卡,係咪唔可以share比其他人用?

6x6=36
|
剛上網搵韓國Sim卡資料,話香港買Sim卡,只可以一部手機用,係咪唔可以share比其他人用?
yeemeif
|
自由鳥ok喎,我早兩星期用過,全程收得好好,又可以share wifi
6x6=36    發表於 18-12-4 15:55
jcstai
|
回覆 6x6=36 的帖子

上個月鴨記買咗張卡幾十蚊, 華為放WIFI比平果用, 完全OK好順無問題喎. 有SIM卡放唔到WIFI架咩
6x6=36
|
回覆 yeemeif 的帖子

自由鳥係咪鴨記有得買?thanks!
6x6=36
|
回覆 jcstai 的帖子

我係呢度睇到,如果一定可以share Wifi,咁我就可以買一張Sim卡
jcstai
|

我一向求其買卡去旅行用, 未試過放唔到WIFI, 所以就以為所有卡都可以放WIFI, 原來有D卡係放唔到WIFI, 下次買卡要留意吓.
natnat_tsang
|
jcstai 發表於 18-12-4 15:30

上個月鴨記買咗張卡幾十蚊, 華為放WIFI比平果用, 完全OK好順無問題喎. 有SIM卡放唔到W ...

唔係隻隻都得, 因為我一家去旅行,會買卡放電話同wifi 蛋, 所以我知唔係隻隻都可以share.....

|
6x6=36 發表於 18-12-4 15:58
回覆 jcstai 的帖子

買 ais 啦, 一定可以 share
jcstai
|
natnat_tsang 發表於 18-12-4 17:09
唔係隻隻都得, 因為我一家去旅行,會買卡放電話同wifi 蛋, 所以我知唔係隻隻都可以share.....
長知識

jcstai
|
1213 發表於 18-12-4 17:11
買 ais 啦, 一定可以 share
我好多時候都係買AIS, 因為佢收得夠穩定

bobokong
|
6x6=36 發表於 18-12-4 15:54
回覆 yeemeif 的帖子

自由鳥係咪鴨記有得買?thanks!

我見惠康有得買