姐姐成日在我背後whatsapp c6篤我背脊

wingwingyee
|
好奇怪, 至從我同c6大吵完一次後, 姐姐成日在我背後whatsapp c6篤我背脊, 有一次搞到我地吵架.
我而家同c6和好, c6昨晚話我知姐姐又話我, whatsapp 內容仲要叫C6唔好話比阿mum知.
我想問姐姐咩事?
有無人有類似情況?
cinda72.
|
wingwingyee 發表於 18-12-4 13:26
好奇怪, 至從我同c6大吵完一次後, 姐姐成日在我背後whatsapp c6篤我背脊, 有一次搞到我地吵架.
我而家同c6 ...

仲以為係親姐
工人姐姐炒得啦,呢d咪類似辦公室政治,篤人上位搞小圈子,用人不疑,疑人莫用
fanny590
|
工人咁搞法, 我會炒左佢
cheuklokmom
|
炒左佢
ngokwan
|
cinda72. 發表於 18-12-4 13:28
仲以為係親姐
工人姐姐炒得啦,呢d咪類似辦公室政治,篤人上位搞小圈子,用人不疑,疑人莫用
...

Me too, 仲以為是親家姐

工人姐姐。。。根本不會開post 講,因為day 1 如果她whatapp 我c6 講我壞話,day 2 已經炒了
油麥麥
|
炒!!無得留低,有佢就家無寧日,家不成家!
99dogdog
|
你仲等?呢啲行為炒得啦!
藍莓綠茶
|
ngokwan 發表於 18-12-4 13:33
Me too, 仲以為是親家姐

無錯,嶄上來問都哂時間!尼些咁的工人1秒都唔容許留係到
jack5163
|
你姐姐想做mum取代你
FJmom    發表於 18-12-5 04:48
至愛朱古力
|
即炒。
Mary媽咪
|
jack5163 發表於 18-12-4 13:36
你姐姐想做mum取代你

qq媽媽咪
|
你姐姐想做女主人
櫻花bb
|
見你地炒大鑊,諗住自己可以坐正
FJmom    發表於 18-12-5 04:48
是是但但
|
我而家同c6 ...

咁佢篤你既內容講乜?
你C6點睇先?
如果你C6企你個邊, 容易啦, 炒佢啦~ 佢係度玩離間!
如果你C6 BUY 佢就難搞D。

TAKTAKB
|
你姐姐想做mum取代你

我都系咁唸
yvonne818
|
此人不宜久留,炒
cindy618
|
櫻花bb 發表於 18-12-4 13:39
見你地炒大鑊,諗住自己可以坐正

恐怖
LINGS
|
想做太太想上腦,快炒。
艾菲BB
|
你姐姐想做mum取代你

我第一時間都咁諗
甜芋
|
我而家同c6 ...

呢條友仔嫌命長了~你都俾佢整蠱咗咁耐,你家勞工真係要教育一下,居然依家先同你講。打老板小報告,唔係作死,就係short咗