姐姐成日在我背後whatsapp c6篤我背脊

歌莉亞
|
wingwingyee 發表於 18-12-4 13:26
好奇怪, 至從我同c6大吵完一次後, 姐姐成日在我背後whatsapp c6篤我背脊, 有一次搞到我地吵架.
我而家同c6 ...

佢都好大膽
tansyneko
|
炒﹗
cinda72.
|
油麥麥 發表於 18-12-4 13:33
炒!!無得留低,有佢就家無寧日,家不成家!

呢樣最真
講1次,唔信,2次3次,直至有一次講中c6死穴,就會疑神疑鬼,家無寧日
chocolatebean
|
回覆 wingwingyee 的帖子

條友睇中你2公婆弱點, 玩挑潑離間, 千其咪比佢得呈
如果想同佢玩, 就叫C6繼續通風報信, 扮唔知

如果唔想玩, 就搵方法等佢RESIGN

如果再頂唔到咁耐, 就比$佢走

呢D人養唔熟既
肥豹
|
qq媽媽咪 發表於 18-12-4 13:39
你姐姐想做女主人

Esther_531
|
一定要炒!!
jessiemom
|
成日? 工人唔係問題,因為即抄唔駛講咁多。但點解你老公俾呢個機會佢?第一次收到就要立刻shut her up la. 你老公當食花生?
EEQQ68_CACA
|
炒左9年
木土土
|
好奇怪, 至從我同c6大吵完一次後, 姐姐成日在我背後whatsapp c6篤我背脊, 有一次搞到我地吵架.
我而家同c6 ...

工人姐姐?

比我會

1. 要C6 Block 佢whatsapp ,
2. 勁鬧工人,以後所有事搵mum ,不要去煩阿sir
bbbusy
|
炒!
noelching39
|
身邊朋友經歷,男主人同個印傭搞上左,最終離婚收場,個朋友帶住個仔同女,好在層居屋係我朋友用女家公屋抽,男方搬走!
bobomia
|
noelching39 發表於 18-12-4 13:48
身邊朋友經歷,男主人同個印傭搞上左,最終離婚收場,個朋友帶住個仔同女,好在層居屋係我朋友用女家公屋抽 ...

Teletrend
|
我而家同c6 ...

小心,佢想做女主人
小可愛11
|
cinda72. 發表於 18-12-4 13:28
仲以為係親姐
工人姐姐炒得啦,呢d咪類似辦公室政治,篤人上位搞小圈子,用人不疑,疑人莫用
...

同意!
不過點解工人姐姐要篤亞 mom 背脊?另有企圖?
soso1227
|
個工人咁大膽,
佢不單同阿sir扮friend,
仲督你玩離間,
居心叵測,
立即炒,
補代通知金,
買埋唔可以改期機票,
叫agent送佢去機場。
dede2005
|

以前有請工人姐姐時,我老公好清楚咁同佢講,家中所有事由 mum 負責,而他也一定係信任 mum 的。 (ps 即係叫姐姐所有事同我講,不要找他。)
Charlotte_mom
|
搬弄是非,炒得
canies
|
佢可能想升做女主人
炒鬼咗佢啦
硬任務
|
我而家同c6 ...

叫姐姐吾好企在你後面,一定要企你前面
SHEEPYEUNG
|
仲洗諗?炒得