迪士尼門票klook可升級嗎

koeylee425
|

爬文睇過klook用優惠價買一日門票可以升級 現在還可以嗎?

water_ma
|
之前有post話klxxk呢個網站
高危。。。盜用信用咭
小平媽媽
|
water_ma 發表於 18-12-4 16:44
高危。。。盜用信用咭

我剛剛仲想裝app買飛添
kekawai
|
water_ma 發表於 18-12-4 16:44
高危。。。盜用信用咭

我都聽過。不過真係世界各地都好多人去klook買樂園入場卷。
我去disney同op都見唔少!
至愛朱古力
|
我剛係klook買左飛兼升級埋,無問題呀
monkichiforever
|
至愛朱古力 發表於 18-12-5 11:28

請問升級有八折優惠嗎? 要在園入面升級嗎?
如升級多人等候可夾一齊升級嗎? 謝謝
至愛朱古力
|
monkichiforever 發表於 18-12-6 03:48
請問升級有八折優惠嗎? 要在園入面升級嗎?
如升級多人等候可夾一齊升級嗎? 謝謝
...

我得3個人,做85折,我入左園先做升級,你可以試下問等候既人一唔一齊夾做8折。
cake05
|

原來升級都可以有8折(4張或以上)
cake05
|

如果我星期六/日去,在園內升級銀卡得嗎?照有折嗎?
monkichiforever
|
至愛朱古力 發表於 18-12-6 08:55
我得3個人,做85折,我入左園先做升級,你可以試下問等候既人一唔一齊夾做8折。
...

謝謝回覆 請問是用正價扣減升級嗎?
Creamybbb
|
koeylee425 發表於 18-12-4 16:24
爬文睇過klook用優惠價買一日門票可以升級 現在還可以嗎?

可以
Shellyxlk
|
Creamybbb 發表於 18-12-6 10:42
可以

你好,打算月尾去Disney, 1老2大2小,可以點買最平?thanks
至愛朱古力
|
monkichiforever 發表於 18-12-6 10:15
謝謝回覆 請問是用正價扣減升級嗎?

係呀
至愛朱古力
|
Shellyxlk 發表於 18-12-6 10:46
你好,打算月尾去Disney, 1老2大2小,可以點買最平?thanks

其實bk二手市場有個專賣門票既post, 你去睇下,佢再平啲 ,我都搵佢買過。
Libychiubi
|

我想問係咪要用實體飛先可以升級
至愛朱古力
|
Libychiubi 發表於 18-12-6 13:44

不用,電子票都得
Creamybbb
|
Libychiubi 發表於 18-12-6 13:44

電子飛入場時會比你一張實體飛,keep 好
Creamybbb
|
cake05 發表於 18-12-6 08:59
如果我星期六/日去,在園內升級銀卡得嗎?照有折嗎?

可以,我就係咁,當日唔可以出去因為返唔入去。 折係計人頭,和星期六日無關
cake05    發表於 18-12-8 21:20
SuperChanB
|

請問佢升級年卡補差價 係減 klook價還是正價?

至愛朱古力
|
SuperChanB 發表於 18-12-10 18:51

請問佢升級年卡補差價 係減 klook價還是正價?

減正價