點解無啦啦敏感架

無話可說
|
用開avenno既cream,後黎見平就轉左舒特膚!今朝用返avenno搽手,突然又紅又痕,仲出風癩,即刻洗手食敏感藥!究竟搞咩,免疫力有事?枝野開口放耐左?之後點好
|
無話可說 發表於 18-12-5 13:46
用開avenno既cream,後黎見平就轉左舒特膚!今朝用返avenno搽手,突然又紅又痕,仲出風癩,即刻洗手食敏感藥 ...

去揾醫生睇睇
無話可說
|
701003 發表於 18-12-5 13:47
去揾醫生睇睇

而家只係皮膚紅,聽日唔退會睇了
|
無話可說 發表於 18-12-5 14:09

保重!我自己就係幾廿歲先來敏感,原來真係免疫力亢奮
無話可說
|
701003 發表於 18-12-5 14:10
保重!我自己就係幾廿歲先來敏感,原來真係免疫力亢奮

下,咁我係咪要去驗血呢?定睇普通睇開既醫生好?
Poyau
|
無話可說 發表於 18-12-5 14:21
下,咁我係咪要去驗血呢?定睇普通睇開既醫生好?

免疫力亢奮聽醫生講無得搞
病發成因係dna密碼 所以大咗突然有
無話可說
|
Poyau 發表於 18-12-5 14:25

噢!而家我暫時無事,今朝隻手就出風癲腫左! 都唔知之後應該點好
|
Poyau 發表於 18-12-5 14:25

未必關DNA事,但目前為止真係無得醫的
Poyau    發表於 18-12-5 14:43
Poyau
|
無話可說 發表於 18-12-5 14:31
噢!而家我暫時無事,今朝隻手就出風癲腫左! 都唔知之後應該點好
...

醫生講出嘅時候唔好抓唔好吹風同保温
Poyau
|
無話可說 發表於 18-12-5 14:09

如果係免疫力亢奮 通常半至一小時會散
無話可說
|
Poyau 發表於 18-12-5 14:41

醫生講出嘅時候唔好抓唔好吹風同保温

我即刻食敏感藥同洗手囉,半個鐘就退風癲,無腫,只係紅左
Poyau
|
無話可說 發表於 18-12-5 15:04
我即刻食敏感藥同洗手囉,半個鐘就退風癲,無腫,只係紅左

無事就好
winniepoohy
|
都係啲突發性,之前睇中醫話如果出風lan,多數係血氣行得唔好,你可以試吓中大濕X清,可以舒緩同止痕