各位JM,每個月會用幾錢去扮靚?

yingyingcao1122
|
人老左好似花錢仲多左,後生每個月都係5-6k(護膚品化妝品衫褲鞋~)

琴日計計條數,上個月用左萬幾蚊,好彩c6無發覺,唔係實俾佢罵死。

其實而家d $用得太多去美容院,去個皺紋做個facial都幾百一千,真係好貴呀
ppche
|
唔敢計,驚嚇親自己

washaho
|
如果做Facial 都係三百幾... 一個星期一次唔過份吧
wy_yen
|
冇出去做facial, 又唔買mask, 只搽面,自己刮痧按摩,一個月幾百吧
Babywingchu
|
ppche 發表於 18-12-5 18:06
唔敢計,驚嚇親自己

(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)我都係咁講(emoji)
micmicfym
|
萬幾蚊算濕濕碎,我去個淡皺療程都幾千蚊了。
siufcat
|
yingyingcao1122 發表於 18-12-5 14:50
人老左好似花錢仲多左,後生每個月都係5-6k(護膚品化妝品衫褲鞋~)

冇喎 淨係化底妝買防曬
用醫學品牌skincare
唔出去做了(覺得無效 怕比人煩)
AXG
|
人老左,買多左好多護膚品,又做facial,
要靚同洗錢都係無止境
dolceee
|
我做個laser 1000 蚊都幾肉痛
唔知點解各位jm咁捨得....
開個美容院course 萬幾蚊等如我半個月人工了!
就會覺得自己白做
Leeee543
|
micmicfym 發表於 18-12-6 14:12
萬幾蚊算濕濕碎,我去個淡皺療程都幾千蚊了。
其實淡皺洗唔洗咁貴...同埋一定要去美容院? 唔驚俾人sell咩?
我自己黎講...平平地既淡皺精華對我黎講都好有用lu...

yingyingcao1122
|
回覆 Leeee543 的帖子

淡皺精華都唔平呀!你買一set都幾百蚊千幾蚊lu,仲要日日用!
Leeee543
|
yingyingcao1122 發表於 18-12-10 12:22
回覆 Leeee543 的帖子

淡皺精華都唔平呀!你買一set都幾百蚊千幾蚊lu,仲要日日用! ...
比起其他jm算平啦…同埋我通常減價入貨, toxymoxy好似有盒聖誕set有齊mask同精華都係2百幾蚊,特別精華呢D要睇實減價既時候買
janicefung2618
|
未過一萬
靜俏俏
|
護膚品,facial,tense up每月平均4千
一年用係番面就5萬左右,我已經係等特價,感謝日時間先出手
未計頭髮護理,焗油(大約2萬/1年)
買衫 (大約2萬/1年)
靜俏俏
|
靜俏俏 發表於 18-12-12 00:01
未計頭髮 ...

重有未計做瑜珈堂及健身,女人真係使好多錢,唔keep又唔得
yeemeif
|
未計頭髮 ...

好貴
十五樓師奶
|
未計頭髮 ...

請問你大約幾多歲?一年駛成十萬落外表,我真係唔捨得
十五樓師奶
|
未計頭髮 ...

長期飲tense up,係咪真係比同齡既外表後生五年以上?