懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

funnybrother 發表於 18-12-5 21:23
劣評一個。甘小氣,要刪人 post. 笑死人。

我係嗰個開post樓主,我只係將我等左3個半鐘呢個親身經歴寫出嚟…問下睇過佢嘅媽媽平時係咪都要等咁耐…結果就比人del post了!難怪佢0負評啦…

已刪除用户

大宅

fish30011988 發表於 18-12-6 12:39
我係嗰個開post樓主,我只係將我等左3個半鐘呢個親身經歴寫出嚟…問下睇過佢嘅媽媽平時係咪都要等咁耐…結 ...

甘真係好少事,個個醫生都等得內架啦,聽講有其他醫生等5-6個鐘添,甘小事就要delet post 真係此地無銀左啲,我家姐第一次係葵芳睇佢都等左3粒鐘,坐門口啲姑娘勁懶,同客人講野唔企起身個口仲含住舊蘋果,動作超慢 唔知係出面姑娘Time management 差定本身個醫生?

大宅

efren 發表於 18-12-6 13:14
甘真係好少事,個個醫生都等得內架啦,聽講有其他醫生等5-6個鐘添,甘小事就要delet post 真係此地無銀左 ...

可能好快又會比人del post架喇…

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

我朋友搵佢順產 佢話佢好好,不過產檢等好耐
大事化小, 小事化毛.........

洋房

除左產檢1-2個鐘之外,除左緊急開刀手術,都幾好幾有耐心有問必答,由有左就睇佢T21都係佢做,開刀都係book左佢,我都有試過吾使半個鐘就到我產檢喇。照bb都會重複睇吾同位置,我覺得ok wo

複式洋房

呢個張智醫生堅差,貼錢買難受,勁呼hin,重以為自己睇傷風感冒,求其照2下就完又唔講解,一聽到我係諗住順產,咩都唔理唔講,就話睇完走得,真係好差好差。重要見佢咁快,問多口的(話晒比咁多錢,睇幾分鐘就走),直情當聽唔到,自己講己自野打發我走,一肚氣。

大宅

等2個幾鐘係minimum, 有次我專登book第1個諗住可以唔洗等咁耐,結果等左大半個鐘護士一直話返緊返緊,到差唔多1個鐘個陣叫我坐定係張床拿開哂衫搽左啫喱,等左20分鐘護士話醫生未咁快到幫我擦走哂d啫喱再等,結果係要2個鐘...

張智係有耐性同做野認真,值唔值得每次產檢等咁耐... 見人見智(我最尾頂唔順轉左)

男爵府

第一胎已經睇佢,覺得佢幾細心,但第二胎睇佢就覺得hea左好多,訓上床照1-2分鐘講多一兩句就要出返去,同埋要等既時間實在太耐

複式洋房

回覆樓主:

我今胎第一胎都係睇張智,等得真係耐既⋯最差唔係個醫生係d姑娘⋯個塊面真係⋯唔講以為得罪左佢d咩
我都有一次唔愉快既經歷,就係我等左兩個鐘終於入到房訓係到等佢,等左20分鐘我訓著埋都味過黎⋯點知原來我上個媽媽係搵佢開刀,佢同人地傾左勁耐(我諗住係政府醫院生)

複式洋房

回覆樓主:

T21係佢到做,原來醫生係唔會睇報告~所以扲報告個日佢先幫我照,照個時話佢估6成我係陀女,我答佢:醫生我問左姑娘報告啦係囡囡黎
照哂佢先幫我睇報告!
結構我都係佢到做埋,一開始我覺得都幾ok幾細心,但bb所有野既既大細size係幾多 等等佢都無話過我知,只講d野齊無咩特別就放走左我

我聽返其他媽媽分享其他醫生會講下d大細等等比媽媽都了解下,但張智無⋯不過算啦!都照左咁多錢(佢真心唔係平)佢話無事我就當無事過關了~~

大宅

Ruomin 發表於 19-1-23 19:06
T21係佢到做,原來醫生係唔會睇報告~所以扲報告個日佢先幫我照,照個時話佢估6成我係陀女,我答佢:醫生我 ...

咁唔同,我t21同結構系佢度做。講解好詳細 雖然每次系等耐少少

大宅

Ruomin 發表於
T21係佢到做,原來醫生係唔會睇報告~所以扲報告個日佢先幫我照,照個時話佢估6成我係陀女,我答佢:醫生我 ...

新年後仲要加價,堅貴!

複式洋房

黑白小狗狗 發表於 18-12-5 22:19
其實張智係唔錯既,好細心,有問必答,但真係衰在每次睇佢都要等起碼1個半鐘,我頂唔順,轉左睇第二個,其 ...

等得耐 ! 但佢會慢慢同你傾細心 ,部機又好清 但最大問題貴咗好多 但上 胎好滿意佢

大宅

我覺得次次睇佢感受唔同,基本上都細心、唔趕,但試過兩次佢可能臨時要做手術,搞到改左好多人嘅booking, 令我原本約左嘅時間overbook ,見佢趕到面都青晒,咁就真係無咁細心慢慢睇,但基本上你有野問,佢都會盡力答,唔會趕你出去

大宅

Choimiu 發表於 19-1-24 13:35
新年後仲要加價,堅貴!

又加到幾錢?
之前睇都覺得貴
等禁鬼耐 成日去到又話有手術
次次三粒鐘以上

大宅

Wing12sze 發表於 19-1-26 22:03
又加到幾錢?
之前睇都覺得貴
等禁鬼耐 成日去到又話有手術

大宅

efren 發表於 18-12-5 18:01
如題

我覺得張智睇症雖然快但係都算有耐性比你問佢問題,同埋開刀手勢好。我之前最耐都係試過等兩個鐘,因為我去荃灣港安睇。最快試過十幾廿分鐘

複式洋房

我睇佢,幾好,不過預左要等1,2個鐘

複式洋房

efren 發表於 18-12-5 18:01
如題

我係搵張智醫生係港安開刀呀,全程產檢我都係港安睇,張醫生好好喎,產檢好細心,又好有耐性,次次都同我老公好好傾,有問必答。開刀手勢好好,我傷口又埋得靚,我介紹好多朋友睇佢,So far我啲朋友都係讚佢架

首頁

尾頁

跳至