報晒價落晒訂先嚟R嘢

maili
|
包包包,包你個頭咩我要因為果樣嘢做多個半月
點包俾你呀
Charlotte_mom
|
都幫襯左,彩佢都傻
包多兩張單俾佢
maili
|
Charlotte_mom 發表於 18-12-5 19:00
都幫襯左,彩佢都傻
包多兩張單俾佢
問我點解無包 XXX, YYY
咁佢brief 果陣都無話要,又要講價
點包俾佢
BGCOME08
|
D人就係咁煩,真係冇幾多個人做嘢/買嘢係爽手爽腳的。
maili
|
BGCOME08 發表於 18-12-6 12:33
D人就係咁煩,真係冇幾多個人做嘢/買嘢係爽手爽腳的。
仲要每一個step 等佢confirm 就等十幾日,佢confirm 完唔夠一日就開始追

迷惘夜車
|
maili 發表於 18-12-6 12:36
仲要每一個step 等佢confirm 就等十幾日,佢confirm 完唔夠一日就開始追
我記得你好似做室內設計之類嘅嘢
一日點做得切
BGCOME08
|
maili 發表於 18-12-6 12:36

係呀,D人好賤架,佢hea就得,一要你做,就要即刻有。啋佢都傻。
maili
|
BGCOME08 發表於 18-12-6 12:41
係呀,D人好賤架,佢hea就得,一要你做,就要即刻有。啋佢都傻。
...
仲要話已經過咗好耐,呀佢真係失憶唔記得自己confirm 完都未夠廿四小時
maili
|
跟住又會無啦啦話自己都係打份工,好難做
但我明明記得佢就係佢老闆個老婆...
nintendo
|
maili 發表於 18-12-6 12:31
問我點解無包 XXX, YYY
咁佢brief 果陣都無話要,又要講價
點包俾佢

包?得,咁就唔係之前的價。
tsung
|
maili 發表於 18-12-5 18:56
包包包,包你個頭咩我要因為果樣嘢做多個半月
點包俾你呀