潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

係米可以每次寄唔同地址? Or 要set 一個地址? Thx

伯爵府

piggip77 發表於 18-12-5 19:08
係米可以每次寄唔同地址? Or 要set 一個地址? Thx

可以寄去不同地址收貨

子爵府

tarejackie 發表於 18-12-5 19:22
可以寄去不同地址收貨

請問佢用邊間公司mail package ? Thx

子爵府

tarejackie 發表於 18-12-5 19:22
可以寄去不同地址收貨

Free return ma if join yearly shipping pass? Thx

伯爵府

piggip77 發表於 18-12-5 19:24
請問佢用邊間公司mail package ? Thx

Skynet
不過呢間野出名麻麻

伯爵府

piggip77 發表於 18-12-5 19:27
Free return ma if join yearly shipping pass? Thx

Yes, free return
Can arrange DHL for pickup

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

tarejackie 發表於 18-12-5 20:46
Skynet
不過呢間野出名麻麻

就係怕左這公司,我pay 左 Self+ 都盡量唔係Selfridges 買嘢
Hello...

伯爵府

kamanma 發表於 18-12-5 22:53
就係怕左這公司,我pay 左 Self+ 都盡量唔係Selfridges 買嘢

其實我so far都ok
係等得耐d囉
預一星期度收到啦

wcpcelia    發表於 18-12-6 09:52

男爵府

我27/11 order , 而家仲未收到

大宅

tarejackie 發表於 18-12-5 20:46
Yes, free return
Can arrange DHL for pickup

May I know how can choose DHL pick up? As there is no return airway bill. Thanks

大宅

swift_call 發表於 18-12-6 14:32
我27/11 order , 而家仲未收到

我21/11order,到而家都未有,tracking仲要無記錄

男爵府

manman29 發表於 18-12-8 21:53
我21/11order,到而家都未有,tracking仲要無記錄

我應該係25/11 order, 但你仲早D...
我又打過去skynet問,但係外國人聽電話...佢話件件仲係英國,唔知時乜嘢理由話飛機 delay 左喎

男爵府

manman29 發表於 18-12-8 21:53
我24,27/11號嘅order都係未有,又係order list度消失埋,但2/12 order就反而7/12到咗,今日忍唔住send msg追個CS

大宅

Viviluby 發表於 18-12-9 02:54
我24,27/11號嘅order都係未有,又係order list度消失埋,但2/12 order就反而7/12到咗,今日忍唔住send msg ...

Same here 23/11 order 靜係睇到出左貨

大宅

我send email問,佢叫我過2日仲未收到就再問

男爵府

manman29 發表於 18-12-9 22:00
我send email問,佢叫我過2日仲未收到就再問
請問你email幾耐覆?我用app msg CS未有人覆,又話24/7...

民房

我果件顯示簽收左但完全冇收過 點算

大宅

Viviluby 發表於 18-12-9 23:33
請問你email幾耐覆?我用app msg CS未有人覆,又話24/7...

我send佐3次都話要check

男爵府

請問你地收貨有問題既係訂左咩貨?so far 我收貨又唔算有大問題,除左係冇通知情況下夜晚10點送貨嚟

男爵府

Lindytiger 發表於 18-12-15 21:42
請問你地收貨有問題既係訂左咩貨?so far 我收貨又唔算有大問題,除左係冇通知情況下夜晚10點送貨嚟
...
我就一直都冇乜問題,唯獨有兩個order係Thanksgiving Black Friday後幾日,可能佢太多Order勁亂,一件今日先收到另一件已經三星期仲未到,order history又唔見埋。反而之後12月落嘅order就幾日已經送到

首頁

尾頁

跳至