家庭理財

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

見渣打個米奇利是封好靚,想請問係咪一定要新開高息馬拉松户口先有得送?
P.S. 本身已有優先理財 + Disney ATM + 高息馬拉松户口

大宅

lungsiu 發表於 19-1-8 19:06
見渣打個米奇利是封好靚,想請問係咪一定要新開高息馬拉松户口先有得送?
P.S. 本身已有優先理財 + Disney A ...

都想問? thx

大宅

Follow

伯爵府

問過銀行,有做常行指示,一年內戶口無一百萬元,都不會罸錢。

洋房

joenethk 發表於 19-1-1 13:15
回贈幾時比 戶口要keep幾耐

你要賺人referral都盡責少少

邊個話户口要keep一年
邊個話户口一年內唔可以少過1球
你要comment 都查清楚好無

洋房

wallshar 發表於 19-1-5 19:06
2018年6月時我有做介绍人介绍過3個朋友開優先理財。每人2000 共6000的介绍人回贈落左
我户口,其中一人要k ...

唔會追番
你可以去問下職員再確實

洋房

vevw 發表於 19-1-8 10:58
如新開户,回贈係10月入户口嗎?

洋房

一月份再開一個高息馬拉松,帶新資金20万以上

洋房

Agnes_wcm 發表於 19-1-8 22:38
都想問? thx

一月份可以再開馬拉松户口,帶新資金20万以上
米奇利是,分行貨源充足

洋房

starbear616 發表於 19-1-9 00:17
Follow

米奇利是,分行貨源充足

大宅

Hkhappyfamily 發表於 19-1-14 12:12
米奇利是,分行貨源充足

幾多%?

大宅

Hkhappyfamily 發表於 18-12-5 21:57
渣打優先理財
1百萬以上定期(3個月1.8%,6個月2%,12個月2.2%)

自己本身是優先理財,介紹二位家人用新資金1百萬做聯名定期半年2%,keep到五月尾。

回贈~
推薦人+二位新客戶(開聯名戶口衹只計一位)~$1000+$2500
網上預約開戶~$300
用一筆資金$80,000 作推薦人及2位新客戶常行出糧指示8個月,在3個人戶口互相transfer ~$700x3
萬0禮卷~$400

共得回贈$6300,所有現金回贈九月底入戶口,另一位家人經常出trip,他申請了優先理財信用咭,首年可免費使用機塲貴賓室。

大宅

大力大力 發表於 18-12-6 03:19
老婆提起渣打就鬧,存款易入難出,提走時係要為難你~

我提起渣打就嬲,開完戶口,做左半年定期先同我講發現我唔算新客喎,無新客迎親優惠!喂我開戶果陣問左我係咪新客先開戶架喎,個staff又話開戶果陣system故障乜乜嘜嘜,所以搞錯左!

一睇都知渣打個定期息口比其他銀行差,唔係為左迎親優惠,我根本唔洗諗渣打囉!嬲到爆呀!

複式洋房

Hkhappyfamily 發表於 19-1-14 12:04
你要comment 都查清楚好無

https://www.sc.com/hk/zh/promotion/priority/wealth/exclusive-offer-new-customers/

條款及細則
I-6 如合資格客戶於開立「優先理財」後12個月內終止有關服務,而有關下列II至IV部份之優惠已存入合資格客戶之戶口或已送贈予合資格客戶,本行保留權利向合資格客戶收取相等於已獲取優惠之金額作為行政費,直接於合資格客戶之任何一個於本行之戶口扣除,而毋須另行通知。

II-2
合資格客戶可享豁免首兩季「優先理財」服務費(而根據本行「優先理財」之收費準則,符合最低總結餘要求可獲豁免一季之服務費)。於服務費豁免優惠期過後,如客戶於季度內之每日平均總結餘低於港幣1,000,000元,將須繳付港幣900元作當季度之服務費。有關詳情,請參閱服務收費冊子及銀行產品條款及細則。相關資料可於分行索取或於sc.com/hk下載。然而,本行亦保留權利,在預先向客戶發出通知下,提供客戶能符合相關最低總結餘要求之其他銀行計劃(「優先理財」以外)。

禁止訪問

大宅

2017BKM 發表於 19-1-20 00:37

網上預約開户無左$300啦

我18 Jan開戶口個經理話俾$300入我戶口, 可能是介紹二位家人開出糧戶口, $150x2

大宅

Florida 發表於 19-1-19 13:56
自己本身是優先理財,介紹二位家人用新資金1百萬做聯名定期半年2%,keep到五月尾。

回贈~
請問有關$1000推薦人回贈, 條件係推薦人是優先理財客戶, 還是被推薦人開立優先理財戶口? OR BOTH??

大宅

alexn 發表於 19-1-20 14:06
請問有關$1000推薦人回贈, 條件係推薦人是優先理財客戶, 還是被推薦人開立優先理財戶口? OR BOTH??
...

我相信推薦人不一定是優先理財客戶,只要被推薦人成為優先理財客戶,你便有$1,000,新客戶有$2,500

https://www.sc.com/hk/zh/promotion/ways-to-bank/online-member-get-member-referral-program/#f1d2397354ba64d4c497c1a56ffb64da

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至