更年期前陰道乾澀

lisa_prosser
|
就黎更年期, 陰道好乾, 當行埋個陣妹妹勁痛, 成日要用KY好唔方便!我同老公做個陣其實都幾冇癮... 同以前後生時真係好唔痛, 好似無哂激情咁, 有無JM有同樣煩惱?
bonningng
|
有呀..我未更年期, 但生完BB都已經乾到爆, 咪keep住用KY囉,, 但愛愛次數比以前少左好多...
ling201
|
lisa_prosser 發表於 18-12-5 22:20
就黎更年期, 陰道好乾, 當行埋個陣妹妹勁痛, 成日要用KY好唔方便!我同老公做個陣其實都幾冇癮... 同以前後 ...

睇醫生。。而家有啲更年期陰道塞可以改善陰道乾既問題你可以問下醫生vagifem 既隻product
Sakura櫻花子
|
同感! 我係年紀愈大就愈乾, 而家減到一個月一次, 仲要個1次質素唔係好, 老公就住就住咁入同郁, feel到大家都好唔盡興
bebebibifamily
|
可以試下做機,我試做過一次主要係收緊,但多左分泌,做既時間感覺好左
Karyyau512
|
未到更年期但用埋ky都覺得痛同冇feel 搞到自己都冇哂心機...
citybus
|
回覆 lisa_prosser 的帖子

me 2女友已停經,就算用埋 ky 加上每下都慢出慢入,佢都話痛,所以已經有成年冇同佢做了
daitodum
|
bonningng 發表於 18-12-5 22:30
有呀..我未更年期, 但生完BB都已經乾到爆, 咪keep住用KY囉,, 但愛愛次數比以前少左好多... ...

我都係,真係唔知點解
chillimom
|
幾歲?我快50,仲水塘咁喎
candicechan211
|
其實老夫老妻都要有完滿的性生活, 我係更年期又係勁乾,果時試下心態做一次射頻機, 係話即時濕潤左同緊左!
kiss
|
candicechan211 發表於 18-12-8 14:52
其實老夫老妻都要有完滿的性生活, 我係更年期又係勁乾,果時試下心態做一次射頻機, 係話即時濕潤左同緊左! ...

我又唔會乾喎!

不過請問你所講嘅射頻機,係d乜野地方做的?例如診所定美容院?
fantingcc
|
candicechan211 發表於 18-12-8 14:52
其實老夫老妻都要有完滿的性生活, 我係更年期又係勁乾,果時試下心態做一次射頻機, 係話即時濕潤左同緊左! ...

介唔介意講多少少? 你做機痛唔痛? 邊隻??? 做幾耐有效果?
|
kiss 發表於 18-12-8 15:27
我又唔會乾喎!

不過請問你所講嘅射頻機,係d乜野地方做的?例如診所定美容院?

我搵婦科醫生做的 安全&有信心D麻
|
fantingcc 發表於 18-12-8 21:48
介唔介意講多少少? 你做機痛唔痛? 邊隻??? 做幾耐有效果?

唔痛喎咁又,外邊有幾隻,自己做做venus個隻射頻機,而家前後做左4次~ 我有同老公講, 佢試過想做之前問我做左機未, 哈哈
babeworry
|
我都有同感...朋友介紹我用個產品...收緊陰道同增加分泌...滋潤子宮...皮膚好左同性生活增加...(emoji)(emoji)
|
kiss 發表於 18-12-8 15:27
我又唔會乾喎!

我係婦科醫生度做架