終於知道樂園啲人排隊鍾意貼住

Nicole-hui88
|
對比以前,依家已經好文明啦

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
cake05    發表於 18-12-7 08:45
Poyau
|
相親相愛❤
SheShehaha
|
李露眉
|
以前過年佢地番家鄉.

其實佢地好慘..

每年得一次番去, 但要逼逼逼, 又買唔到車飛.

好似有好幾年太凍, 有DELAY, 訓晒火車站..

FJmom
|
Nicole-hui88 發表於 18-12-6 11:06
39唔識7, 店住人個手臂, 我接受唔倒比人店同店人
|
呢幾次去迪士尼,d人好左好多,可能少左b6
v.sweet
|

tester5
|
Nicole-hui88 發表於 18-12-6 11:06
其實痴咁埋,係為左方便「打尖」。
無論海洋公園或迪迪尼,試過好多次,佢地行得好埋,最後轉個彎,就唔知點解,就會行左我前面,好快手。

去玩唔通嘈咩?咪由佢打飽佢,最多咪又係快些少。我都唔想同佢地痴埋一齊。

Sumyeema1
|

呢幅相似九十年代,春運期間廣州火車站。

依家有高鐵、又有好多高速、大橋,民工返鄉下冇咁辛苦啦。
Ho_BB
|
queenie0102
|

試過响迪士尼排隊,d大6人真係好鍾意貼住前面個人嘅背脊企,初時我仲以為係第3隻手,望後面先知,我仲叫佢唔駛企咁貼,我背脊好唔舒服咁話
艾菲BB
|
人形蜈蚣咁
ngokwan
|
李露眉 發表於 18-12-6 11:10
以前過年佢地番家鄉.

其實佢地好慘..

Agree

以前要離鄕別井去謀生,為的是家人生活;

好在現在國家強大,交通發達,人民生活才可以改善。

sonet    發表於 18-12-6 14:10
Froggy_joe
|
tester5 發表於 18-12-6 11:17
其實痴咁埋,係為左方便「打尖」。
無論海洋公園或迪迪尼,試過好多次,佢地行得好埋,最後轉個彎,就唔知 ...
最鍾意話「我阿媽係前面」、「我朋友係前面」

我哋話叫你娘親、朋友過嚟陪你,跟住出手打我哋

Froggy_joe
|
ngokwan 發表於 18-12-6 11:59
Agree

以前要離鄕別井去謀生,為的是家人生活;
國家咁強大,人民去樂園遊玩一樣要打尖

tester5
|
Froggy_joe 發表於 18-12-6 12:01

打人咁衰?
佢話有朋友,我反而唔介意讓比佢過。
但佢地唔係,明明4個企我後面,其中一個貼住我背包,我同朋友傾緊計,唔理佢行開小小。
傾完就發覺,其中兩個已經行左我前面,我望實佢,佢又知醜,識dup低頭喎。跟住之後兩個,就話朋友係前面,自然group埋係我前面。你點夠佢地玩?

其實,大家都咁排,最多咪比你行前兩卡,有必要咁做嗎?
我都唔想因爲咁,影響我去玩心情,我算數了。

sunnygirl
|
Froggy_joe 發表於 18-12-6 12:01

打人 咁後尾點呀?
catcat笑
|

幅圖第二人個攬得幾enjoy 喎
vpo0615
|
我每朝紅磡天橋排隧巴, 見盡唔少打尖白態...
sonet    發表於 18-12-6 14:11
natjosejim
|
如此親近