請教pico結焦情況

Angel8
|
打完pico, 想問下:

1. pico蕉係咪會甩幾片衣先會甩晒成粒焦架? 而1064蕉係成舊甩?

2. 結焦同甩焦分別要幾耐時間?

3. 維他命c美白係結左焦就用得?定要甩左蕉先用得?

圖係打斑後第七日

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
me920
|
你係打pico結焦?
我冇打過pico , 只做過普通laser 結焦, 是好似一層衣咁, 不是你這個結焦
cinda72.
|
Angel8 發表於 18-12-6 13:49

1. pico蕉係咪會甩幾片衣先會甩晒成粒焦架? 而1064蕉係成舊甩?

1064結焦,就好似損左咁既焦,而pico既結焦,就係一塊衣咁既,時間大約5至7日啦
Angel8
|
cinda72. 發表於 18-12-6 14:11
1064結焦,就好似損左咁既焦,而pico既結焦,就係一塊衣咁既,時間大約5至7日啦
...

兩種焦既效果有咩分別
cinda72.
|
Angel8 發表於 18-12-6 14:17
兩種焦既效果有咩分別

都係針對面層斑
分別在,1064打結焦,1次好啦,好易反黑
Angel8
|
cinda72. 發表於 18-12-6 14:18
都係針對面層斑

我本來join左個普通1064治療師做,佢sell我upgrade 醫生做可以打起焦(治療師唔可以打起焦)。咁係咪冇咁好?咩情況會容易反黑?
Angel8
|
cinda72. 發表於 18-12-6 14:18
都係針對面層斑

仙姐,我張相既斑望落似唔似面層斑?
Yeahp
|
Angel8 發表於 18-12-6 13:49

你打什麼Pico ? 我上星期醫生打discovery Pico 结焦,焦是好黑及不凸起, 摸上去同皮膚一樣咁平滑,不像你明顯凸起的
Angel8
|
Yeahp 發表於 18-12-6 18:34
你打什麼Pico ? 我上星期醫生打discovery Pico 结焦,焦是好黑及不凸起, 摸上去同皮膚一樣咁平滑,不像你明 ...

係咪有隻叫做 pico genius?
cinda72.
|
Angel8 發表於 18-12-6 15:19
我本來join左個普通1064治療師做,佢sell我upgrade 醫生做可以打起焦(治療師唔可以打起焦)。咁係咪冇咁 ...

1064唔好打咁多結焦呀,好易瀨野架
係部機既問題丫
Angel8
|
cinda72. 發表於 18-12-6 23:24
1064唔好打咁多結焦呀,好易瀨野架
係部機既問題丫

多謝仙姐提醒
mimimim
|
回覆 cinda72. 的帖子

咁fontona 打結焦好唔好?