夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

一對一私影果啲女仔,通常有特別服務的。。
又後生又open咁刺激好難戒得甩。。好聽啲去影相,唔好聽就係去叫支

侯爵府

mini1204 發表於 18-12-6 18:36
其實係睇4仔,咸書既進擊版
有人睇當然有人影
如果係犯法勾當

咁就好似援交咁,就算搞埋都唔係犯法,但係你覺唔覺得有問題? 有啲嘢唔係一定要犯法先算世人眼中的不合理。

大宅

longmother 發表於 18-12-6 14:37
C6自9月開始,經常約模私拍。最初拍街景,最近拍左啲幾過火嘅相。

佢可以返工請假去影,星期六日,在家 ...

因咩事9月開始鐘意左影相呢?
仲要淨係影女?
而且愈影愈少布?
有工唔返,寧願請假,仲要比錢人都要影,比我就大巴大巴車埋去,跟住執野走人
好奇一問,佢執完啲相會點處置? 留黎慢慢欣賞?

男爵府

longmother 發表於 18-12-6 18:46
我性唔開放架,得佢一個男人,有時行埋佢影我,我就俾嘅

「有時行埋佢影我,我就俾嘅」
點得㗎?你要say no,保護自己呀!有冇影到你個樣?

RAA    發表於 18-12-7 10:44

翡翠宮

flori 發表於 18-12-6 20:29
咁就好似援交咁,就算搞埋都唔係犯法,但係你覺唔覺得有問題? 有啲嘢唔係一定要犯法先算世人眼中的不合理 ...

樓主既老公係唔係好creepy, 樓主自己先知.

佢點影呢? 荒山野嶺勁zoom大胸? 要人地舉起個pat比你影底褲??

定係室內 or book studio 影全裸都影得好有taste呢?

龍友呢下野; 係可以好tricky
大師級搵著名女模拍半裸/全裸照; 係唔係又突然藝術哂呢?

既然2公婆, 可以好好傾下
當然如果本身已經無感情好討厭佢亦不妨剩機用呢個藉口離婚 lol

if not, 唔洗一下子太negative

別墅

longmother 發表於 18-12-6 14:37
C6自9月開始,經常約模私拍。最初拍街景,最近拍左啲幾過火嘅相。

佢可以返工請假去影,星期六日,在家 ...

如果無唔見得光嘅嘢,你要求跟埋去睇佢影相,你又係女人,啲(emoji)模無得話尷尬,如果你c6拒絕,有機會有啲野。

大宅

mini1204 發表於 18-12-6 21:24

佢點影呢? 荒山野嶺勁zoom大胸? 要人地舉起個pat比你影底褲 ...

應該咁講,佢唔一定上左床,但我都認為將來就講唔定。

另外,整個過程我都唔想忍,即係由揀囡,約囡,影囡到執相。

我叫佢搵日幫我地自己一家影家庭相,佢都唔肯,但花咁多錢同時間影囡,你話我嬲唔嬲?

屋企大把家務又唔幫手做,浪費時間影囡

伯爵府

熱血勳章

longmother 發表於 18-12-6 18:46
我性唔開放架,得佢一個男人,有時行埋佢影我,我就俾嘅

真係唔好比佢影呀
已經睇過好多唔同男網友出嘅女友/人妻色情照
啲男人真係做得出架

翡翠宮

longmother 發表於 18-12-6 22:17
應該咁講,佢唔一定上左床,但我都認為將來就講唔定。

另外,整個過程我都唔想忍,即係由揀囡,約囡,影 ...

咁如果本身已經多多問題既
咪離婚囉

複式洋房

回覆樓主

影全裸半裸都可以係好健康好靚,你不如了解下佢影呢d係有咩意思又或者了解一下影相呢個興趣,同佢傾多d,慢慢去接觸佢
平時比下d靚既風景相之類比佢睇下,睇下佢會唔會轉諗法。不過佢加下咁都為鹹濕多

子爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章

成班仔去影女可以點上床
單對單都話加錢有得搞下摸下
但私影得又上得床都起碼幾千至過萬落樓
玩唔到幾多次
你都識講佢會執相
即係佢唔係純為搞而影
你只係接受唔到佢咸濕啫
但老實有幾男人係聖人呀

叫佢影家庭相風景相
咁同佢見你買名牌袋話紅白藍都裝到野出街有咩分別
我要我 盛放心中 快要熄滅的花火
我要我 救活命中 快要逝去的英勇

侯爵府

mini1204 發表於 18-12-6 21:24

佢點影呢? 荒山野嶺勁zoom大胸? 要人地舉起個pat比你影底褲 ...

好明顯就唔係你想像中嗰啲大師級幫個國際超模影半裸照放上時裝雜誌啦
同埋最重要都係睇下個老婆介唔介意既

大宅

BBB豬 發表於 18-12-6 20:57
因咩事9月開始鐘意左影相呢?
仲要淨係影女?
而且愈影愈少布?

佢以前影風景多,9月換左部貴相機,就開始影女,但同時都有影風景嘅。
人像方面就影囡,個個星期影一次或以上,次次幾百,有時租影樓又幾百。一次影幾百張,影完執完會upload fb,但限指定朋友睇到,又會俾返女模,自己會儲落碟,唔知會唔會再欣賞,咁多點睇。

晚晚執相執到點幾兩點都唔瞓,如果佢嘅恆心用來做工作,應該升職加薪了

大宅

kary__ 發表於 18-12-7 00:13
影全裸半裸都可以係好健康好靚,你不如了解下佢影呢d係有咩意思又或者了解一下影相呢個興趣,同佢傾多d,慢 ...

佢一向都有影風景嘅,但而家係沉迷影女模,有傾過,但佢唔理我感受,呢樣係最hurt 我

大宅

lingfu 發表於 18-12-7 08:24
成班仔去影女可以點上床
單對單都話加錢有得搞下摸下
但私影得又上得床都起碼幾千至過萬落樓

我覺得你比喻得幾好,但佢多數影係單對單

大宅

Babypru168 發表於 18-12-6 21:49
如果無唔見得光嘅嘢,你要求跟埋去睇佢影相,你又係女人,啲(emoji)模無得話尷尬,如果你c6拒絕,有機會有 ...

我話去睇佢影,佢叫我唔好攪事,依舊去影唔會知會我

子爵府

longmother 發表於 18-12-7 09:44

佢以前影風景多,9月換左部貴相機,就開始影女,但同時 ...
咁換咗部貴相機就當然用來拎影下人像(女)
影風景除非成日去地
唔係既話香港好快冇野影/度度差唔多
貴相機貴鏡 大光圈正常都拎來影下女
如果係租影樓影既我覺得冇咩好驚
仲以為你話上酒店影
影幾百張一啲都唔奇
你以為真係家庭照咁一個時刻1-3張咩
儲落碟既保存能力比手指/harddisk高
佢都會擺上FB同俾女模,呢啲都係好正常既私影會做既野

講到尾你都係因為保守
加上覺得佢應該將時間擺落"你認為"更好既地方吧?

子爵府

longmother 發表於 18-12-7 09:51
你會唔會去到又黑面又叫佢唔好做呢個動作個個動作先?
我覺得你去咗你老公都會覺得冇癮

反而佢去到特登請假去影女
就真係痴咗少少

伯爵府

longmother 發表於 18-12-7 09:51

為自己po定路你都唔好再比佢影啦!你地有冇囡?有就要保護佢

子爵府

longmother 發表於 18-12-7 09:49