親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

又係我呀.... VIVALDI PARK 洪川大明滑雪渡假村農曆年房間價錢出左
例如6/2-8/2 每晚家庭房183, 600 WON. 計番每晚唔洗1300HKD.
唔想JOIN PKG, 或想自己住多一日的可以考慮一下!

珍珠宮

合理 wor

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

youhello507 發表於 18-12-6 16:50
合理 wor

相反聖誕節好貴,2千幾晚一晚

wcpcelia    發表於 18-12-7 12:00

男爵府

畀面勳章

粟米沙律 發表於 18-12-6 16:17
又係我呀.... VIVALDI PARK 洪川大明滑雪渡假村農曆年房間價錢出左
例如6/2-8/2 每晚家庭房183, 600 WON. ...

官網?

大宅

momodolop 發表於 18-12-6 17:10
官網?
是呀

男爵府

畀面勳章

粟米沙律 發表於 18-12-6 17:16
是呀

thx
睇咗無我去嘅日子

男爵府

我見官網有唔同地點㨂,但其他酒店網得Daemyung Resort Vivaldi Park」(Park Hotel),同一樣野嗎?

例如6/2-8/2 每晚家庭房183, 600 WON. ...

男爵府

剛去左 EXXXX 訂,平過官網喎

momodolop 發表於 18-12-6 18:19
thx
睇咗無我去嘅日子

wcpcelia    發表於 18-12-7 12:00

男爵府

等左咁耐都唔出價, 我上個月尾BOOK左TK了,

之前我問左兩段日子, TK都話同價, (而家睇返官網, 我去的日子就無房, 而另一段日子有房, 平好多) 之後我又走去HOTEL.COM睇下, 我去的日子有房, 原來貴過另一段日子, 好彩當初訂左這段日子姐

Birth   7 Mar
出世  3.04 kg        1個月 4.5 kg
2個月 5.93 kg        3個月 6.73 kg
4個月 7.4 kg          5個月 8.1 kg
6個月 8.57kg

大宅

Tigerpooh 發表於 18-12-7 11:18
等左咁耐都唔出價, 我上個月尾BOOK左TK了,

之前我問左兩段日子, TK都話同價, (而家睇返官網, 我去的 ...

我轉左呔了.... 原本跟TK...
但無聊搵winterfriends 報價.. 嘩...平好多...

即刻搵TK 退訂, 轉去winterfriends.

男爵府

粟米沙律 發表於 18-12-7 11:33
我轉左呔了.... 原本跟TK...
但無聊搵winterfriends 報價.. 嘩...平好多...

我都quote左 winterfriend 喎, 但我就TK 平D

Birth   7 Mar
出世  3.04 kg        1個月 4.5 kg
2個月 5.93 kg        3個月 6.73 kg
4個月 7.4 kg          5個月 8.1 kg
6個月 8.57kg

大宅

Tigerpooh 發表於 18-12-7 11:57
我都quote左 winterfriend 喎, 但我就TK 平D
就咁pkg price 係呀, 但winterfriends 包lift pass, 包私人教練,ski 時間亦長少少, 所以我轉左

男爵府

畀面勳章

粟米沙律 發表於 18-12-7 12:08
就咁pkg price 係呀, 但winterfriends 包lift pass, 包私人教練,ski 時間亦長少少, 所以我轉左
...

可唔可以講吓你個package 呀?
幾日,教幾耐?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

粟米沙律 發表於 18-12-7 12:08
...

你結果揀去邊個場?
放下自在

大宅

cattz288 發表於 18-12-7 23:09
你結果揀去邊個場?
我揀左跟winterfriends 去洪川大明
詳情唔講太多, 好似賣廣告, 總之提提大家問多2間格價
唔好只睇個大數,原來好多細則唔同, 結果會好唔同
冇話邊間一定平d , 要睇岩唔岩自己

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

粟米沙律 發表於 18-12-8 11:39
我揀左跟winterfriends 去洪川大明
詳情唔講太多, 好似賣廣告, 總之提提大家問多2間格價
唔好只睇個大數 ...

收到! 因為好耐之前都問左winterfriends, 無人覆, 加上睇佢standard quote要收surcharge, 所以無再追問喇! cs同tk差得太遠
放下自在

大宅

又好奇怪, 個個都話winterfriends覆得慢, 我又唔算喎, 第一次quote 係第二日就覆, 跟住不斷whatsapp 問問問問問左2日, 才落訂, 期間都覆得好快,大約10分鐘以內

男爵府

回覆 粟米沙律 的帖子

自己book住宿的話, 你打算點樣去雪場?

大宅

elysianfields 發表於 18-12-11 15:29
回覆 粟米沙律 的帖子

自己book住宿的話, 你打算點樣去雪場?

有免費SHUTTLE BUS在弘大或明洞上車, 記得要去官網預約!

男爵府

我都望到喇
我一早BOOK了package, 宜家發現自己book大明平D, 好似計埋教練都平過book 3日2夜滑雪package.

到時你會book教練嗎? 我怕到時BOOK會無教練available

首頁

尾頁

跳至