意料之外的CC vanity case

donutbmikako
|

本來一心一意等緊Navy blue Msize的vanity case,點知靚靚SA突然通知我返左呢款,一睇之下不得了呀,身為粉紅控嘅我完全無法抗拒
就係咁掙扎左幾秒就帶左佢返屋企
希望我唔會後悔冇等藍色啦
(個Christmas packing 靚到暈呀)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ada0707    發表於 18-12-7 08:54
pymame    發表於 18-12-6 22:19
Cheuk2012    發表於 18-12-6 21:46
Cathleen
|

Moppyhaha
|
onon0308
|
donutbmikako 發表於 18-12-6 17:47
本來一心一意等緊Navy blue Msize的vanity case,點知靚靚SA突然通知我返左呢款,一睇之下不得了呀,身為粉 ...

我無記錯,我好似見過一個全粉色,無白色間條既!
粉紅色真係好靚,提早買聖誕禮物
Christmas packing係無得頂,山茶花仲有大有細,好可愛架
yslriz
|
好靚呀
|
onon0308 發表於 18-12-6 19:21
我無記錯,我好似見過一個全粉色,無白色間條既!
粉紅色真係好靚,提早買聖誕禮物
Christmas packi ...

係呀,今日SA先提起過,嗰個全粉紅都好靚ga,不過佢就淺色d,似beige colour的,呢個就似櫻花粉色
希望我唔會後悔啦
ii3262
|
好靚
肥肥寶
|
好靚呀,係咪牛皮?
esmehouse
|
appleyuen
|

Cheuk2012
|
回覆 donutbmikako 的帖子

Very nice
Hermeskelly
|
Very nice~~
|
肥肥寶 發表於 18-12-6 20:02
好靚呀,係咪牛皮?

係呀,小牛皮黎ga
igig_noop
|

janet1231
|
GreenRainbow
|
Very cute!
kamanma
|
donutbmikako 發表於 18-12-6 17:47
本來一心一意等緊Navy blue Msize的vanity case,點知靚靚SA突然通知我返左呢款,一睇之下不得了呀,身為粉 ...

ungela914
|
呢個係中size ?
tsung
|

mosjessica
|

好靚呀m size vanity case真係勁好用,依家出埋pink真係好毒