網購皮褸, 退唔退好?

littlefire
|

請問有冇人有經驗皮褸條領買番黎已經巢左, 會唔會慢慢平番?岩岩收貨, 一打開見到條領甘勁失望....

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
littlefire
|
右面

jolly_bear
|
皮褸係咁架....
我個D 掛住的, 放得耐, 都會有呢D 痕
ianian_2008
|
littlefire 發表於 18-12-6 19:57
右面

網購無得換
littlefire
|
ianian_2008 發表於 18-12-6 21:17
網購無得換

可以退,free return 的
littlefire
|
ianian_2008 發表於 18-12-6 21:17
網購無得換

換就唔得,再落order 買過就ok
wcpcelia    發表於 18-12-7 11:57
tsung
|
jolly_bear 發表於 18-12-6 20:55
皮褸係咁架....
我個D 掛住的, 放得耐, 都會有呢D 痕

X2
20150618bb
|
littlefire 發表於 18-12-6 19:57
右面
拿............呢的皮特性,有厚度所以有甘情況,唔中意咪.............退
starrymama
|
咩皮褸唔係咁架咩?
littlefire
|
starrymama 發表於 18-12-7 15:35
咩皮褸唔係咁架咩?

我個fd 收到哩件領係平既,順眼好多,同埋哩個款唔係皺皮款,係平滑款

wcpcelia    發表於 18-12-13 10:01
littlefire
|
網站model 相

Szekun
|
你意思係 你買左皺皮款?
我平滑果款 都好似你朋友咁樣 無皺起
YYKKMUM
|
littlefire 發表於 18-12-6 19:12
請問有冇人有經驗皮褸條領買番黎已經巢左, 會唔會慢慢平番?岩岩收貨, 一打開見到條領甘勁失望.... ...

請問邊度買?
ceci1212
|
回覆 YYKKMUM 的帖子

我 send email 去harrods cs 想退,冇人覆
chifam
|
littlefire 發表於 18-12-6 19:12
請問有冇人有經驗皮褸條領買番黎已經巢左, 會唔會慢慢平番?岩岩收貨, 一打開見到條領甘勁失望.... ...

皮褸係巢先好睇 我七八件都係咁
babyco
|
掛下就無咁明顯 ,其實呢d款著下都會有摺
minmin
|
樓主,離题一問,件褸好型。
但見網站上冇尺寸顯示,你不擔心唔啱著嗎?
littlefire
|
minmin 發表於 18-12-26 00:40
樓主,離题一問,件褸好型。
但見網站上冇尺寸顯示,你不擔心唔啱著嗎?
...

去官網睇尺寸,youtube 睇review,同埋大概知自己著UK 咩碼,最緊要係free return 唔岩有得退
minmin
|
樓主,請問可否告知你/朋友的高度?
買咩size? thx
minmin
|
另外,如退貨,點安排?
麻煩哂。