垃圾富婆

櫺囹桼
|

住過紅磡嘅人冇人唔識垃圾富婆梁美春(經常揸住一架掛滿"膠袋"輪椅在馬路上奔馳),佢以執垃圾為生,住喺後巷中,食人食剩嘅食物...所以錢只有入冇出...銀行有多少錢冇人知,不過物業卻擁有不少!
(樓宇資料為2013年)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
cake05    發表於 18-12-7 08:41
寵壞了
|
櫺囹桼 發表於 18-12-7 08:24
住過紅磡嘅人冇人唔識垃圾富婆梁美春(經常揸住一架掛滿"膠袋"輪椅在馬路上奔馳),佢以執垃圾為生,住喺後巷中 ...

stkyo
|
隱形富婆
cake05    發表於 18-12-7 08:42
shun96
|
咁有錢都唔洗,覺得佢有黎都冇用,係痴線
美之選468
|
呢種人就算是有錢也無命享 ! 死蠢。
milktealai
|

noodleball
|
住過紅磡嘅人冇人唔識垃圾富婆梁美春(經常揸住一架掛滿"膠袋"輪椅在馬路上奔馳),佢以執垃圾為生,住喺後巷中 ...

佢幾十年前已經搵到咁多錢識得投資
cattz288
|

Sumyeema1
|

浪翠依家仲未到家鄉?……

個市值指幾時?依家浪翠三百幾萬買到?
MKma
|
我倒覺得她其實是一個赤貧的人!
Sumyeema1
|
美之選468 發表於 18-12-7 08:29
呢種人就算是有錢也無命享 ! 死蠢。

人在天堂,錢在銀行。
都敏俊C
|
中環畢打街匯豐都有個類似嘅呀婆,又係好多物業好有錢
Jane1983
|
佢呢d係病態。咪話咁有錢,有得揀無人揀訓街和食人食剩的食物卦。
櫺囹桼
|
Sumyeema1 發表於 18-12-7 08:33
人在天堂,錢在銀行。

江湖傳聞春姐也有一個陳振聰
bb2
|
病態
PCCW2319
|

因為仲有10個物業仍做按揭中。 所以要繼續執膠袋, 住後巷, 食餸尾?
TingTing
|
MKma 發表於 18-12-7 08:32
我倒覺得她其實是一個赤貧的人!
咁樣生活,咪搞我!唔開心,仲好可憐。我覺得慘!
TiffChan
|
病態!可憐人!
Lower_Primary
|
亮點係浪翠園未返家鄉。
kl21
|
如果佢過了身,又冇親人,咁d物業會點?