自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

李豆豆 發表於 18-12-7 22:13
其實一直以黎政策都係咁,未簽約就死左,變左唔合資格住嗰間屋,梗係唔會俾間屋佢啦
...

雖然我咁講可能有人覺得我冷血,但現時公屋咁多人排,真係好多本身申請時4-5人、到派屋時變返3-4人(老人家等唔到派屋就過咗身),如果呢單都可以酌情嘅話,咁房署都好難再把關,等於有啲人申請時得2人,咁到佢派屋時變咗4人咁房署係咪都派返2人單位俾佢?都係按當時人頭黎計架

子爵府

Poyau 發表於 18-12-7 13:39
香港資產都唔查 幾時到大陸資產

就算政府想查資產,但泛民,施麗珊,何喜華班嘍囉又會出來鬧政府啦⋯⋯

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

百五個個都覺有問題,係政府扮唔覺,個個forum睇完都媽媽聲啦!係正常人反應,成日想溝淡香港人.點溝都係唔會同佢地和諧架啦!仲要電視播有幾慘.我完全沒有感覺囉!

侯爵府

陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

命也時也

子爵府

wuwucancan 發表於 18-12-7 11:22
琴晚訪問三個全部都係(香)音女士law
...

咪係。D真香港人去了边

禁止訪問

大宅

kit2004 發表於 18-12-7 22:37
百五個個都覺有問題,係政府扮唔覺,個個forum睇完都媽媽聲啦!係正常人反應,成日想溝淡香港人.點溝都係唔會同 ...

係啦,痴 線,曰日 條街有 好多大6人,真係好多,極討厭。

男爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

比99趕出街,呢個人好極有限。大陸大把地方住啦,c返上去吧。

首頁

尾頁

跳至