幾年前學人打botox以為無事。。。

kyleung15
|
而家就黎30歲 d皮膚開始睇得出鬆弛
諗緊做無針埋線搞搞佢好唔好
大家俾d意見
fishfish121
|
我未打過botox 依家30歲都開始鬆弛應該係關年齡事
imhsewife
|
無針埋線都係Hifu 一種
可以試試呀
我覺得效果唔錯
大角咀張太
|
kyleung15 發表於 18-12-7 12:06
而家就黎30歲 d皮膚開始睇得出鬆弛
諗緊做無針埋線搞搞佢好唔好
大家俾d意見

我都做左,效果唔錯~
jesswu
|
Botox會引致鬆弛的嗎?
lenareina
|
打左Botox 令肌肉放鬆左,
面無肌肉支撐,年紀大肌膚又少左骨膠原
面就會dum,虎紋會明顯左

我係打翻sculptra 打脹蘋果肌
再加hifu
無針埋線我個美容frd 同我講keep 唔耐
要keep 住做,咁不如做hifu 一了百了
stkyo
|
咁早就打Botox
Blue_Monday
|
人地話打得多會肌肉壞死,到老就好麻煩!
lalalumlum
|
lenareina 發表於 18-12-10 10:01

請問打sculptra 可以維持幾耐?
要打幾多支針?
大約幾錢?
kyleung15
|
imhsewife 發表於 18-12-10 00:01
無針埋線都係Hifu 一種
可以試試呀
我覺得效果唔錯

岩岩星期六試左無針埋線啦
個日見到個post係講無針埋線既 pm左佢
打完真係睇得出無咁鬆
kyleung15
|
lenareina 發表於 18-12-10 10:01

我問個美容師佢話hifu能量好高 會容易傷皮膚
我第一次 佢suggest我試無針埋線先睇下皮膚有無咩反應先 不過就要做得密過hifu
lenareina
|
kyleung15 發表於 18-12-10 16:56
我問個美容師佢話hifu能量好高 會容易傷皮膚
我第一次 佢suggest我試無針埋線先睇下皮膚有無咩反應先 不過 ...

做無針效果keep 唔耐,其實掉入去嘅錢仲多過hifu
其實無針只係當保養

lenareina
|
lalalumlum 發表於 18-12-10 15:44

正常係三針keep 年半至兩年
fayelulu
|
kyleung15 發表於 18-12-7 12:06