時政擂台

跳至

首頁
12345...6

尾頁

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

Wingwingm 發表於 18-12-8 14:26
不留呢個國家既人最衰,冇錢又冲大頭,扮friend轉頭過橋抽板人格低下。
完全唔明d人會like移民美 ...

x 2

最衰有些香港人,認美國係大佬,唔認自己係中國人~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

伯爵府

回覆樓主:

C6成日話果個所謂民主的國家,其實系呢個世界最惡的黑社會國家
見人有资源就亂安罪名,強行打劫

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

123blow 發表於 18-12-8 17:02
美國佬鬼計得逞, 歐洲咪比啲難民搞到一頭煙! 佢真係吾會接收任何難民

...

佢呢啲咪真正坐享漁人之利,一個分裂同混亂嘅歐洲更有利佢繼續"領導"世界

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Conybrownbb 發表於 18-12-8 16:51
民主人權? 問下美國佬收左幾多難民? 佢晌中東搞屎棍,啲難民湧去歐洲,佢有無出黎承擔責任呀? 人權個鬼? ...

美佬梗係唔會接收難民,因為佢就係想見到難民湧歐洲嘅局面,你睇下美佬有冇去搞古巴?

珍珠宮

DoReMi媽媽 發表於 18-12-8 17:06
美佬梗係唔會接收難民,因為佢就係想見到難民湧歐洲嘅局面,你睇下美佬有冇去搞古巴?

你睇滞留墨西哥的難民已可見一斑

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

老美真係不折不扣既邪惡軸心

禁止訪問

好媽媽勳章

伯爵府

123blow 發表於 18-12-8 16:59
你老公有留意時事、 懂分析!

佢仲話日本系美國隻狗
對日本侵華的惡行,好多香港都說是上輩子的人,對日本推崇至極,但我家中各人對日本卻憎惡至極

伯爵府

DoReMi媽媽 發表於 18-12-8 17:06

說好了的人權呢? 自己做唔到就唔好成日用人權黎評擊人啦,民主賊國

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

DoReMi媽媽 發表於 18-12-8 15:14
仲有法國,11月頭麥克龍話歐洲要自組軍隊,被侵侵喺twitter罵,11月中就開始黃背心運動,真係湊巧 ...

你真的心水清

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

cinda72. 發表於 18-12-8 16:12
民主係呃傻仔口號,係傻仔先會信

係民主自由又或者係自由民主! 總之自由就係大。。。晒既
放下自在

珊瑚宮

DoReMi媽媽 發表於 18-12-8 16:16
可能有人想做難民竄去歐洲啩,美國就一定唔會收的了,你睇美佬搞出嚟嘅禍,結果肯收幾多個難民?

佢哋最叻搵笨實

珊瑚宮

DoReMi媽媽 發表於 18-12-8 16:38
開拓財路,最好大家打生打死,之後佢出嚟檢便宜,二次世界大戰美佬喺德國都撿咗唔少德國科學家,美國嘅先 ...

還有從日本戰敗國度攞到的「黑太陽研究」

美國醫療之所以咁好,果啲資料都係關鍵之一

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

TAKTAKB 發表於 18-12-8 17:18
佢仲話日本系美國隻狗
對日本侵華的惡行,好多香港都說是上輩子的人,對日本推崇至極,但我家中各人對日本卻 ...

話唔係都唔信喇! 呢頭拉人, 果頭日本已經話唔買華為機! 真係要讚句good boy!!
放下自在

珊瑚宮

bufferzone 發表於 18-12-8 17:12
老美真係不折不扣既邪惡軸心

非常同意,滅咗佢哋天下太平

用戶要求終止服務

greenpea 發表於 18-12-8 17:24
還有從日本戰敗國度攞到的「黑太陽研究」

美國醫療之所以咁好,果啲資料都係關鍵之一

第一次聽,不過唔出奇
hey yo hey yo hey hey yo hey yo hey

珍珠宮

littlesister 發表於 18-12-8 14:06
現在民主自由就係咁既模式架啦,自己既言論自由就大晒,其他人講既唔啱聽就會被批鬥
...

係。 香港的都一樣。
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

公爵府

回覆樓主:

至憎美國

首頁
12345...6

尾頁

跳至