令我上癮的Redline

littlemelody
|

自從前幾個月前買了一條Illusion 之後, 越看越喜歡, 於是又入了一條double, 剛收到

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Cheuk2012    發表於 18-12-7 22:25
|

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Cheuk2012    發表於 18-12-7 22:26
wcpcelia
|
靚呀
妹妹媽
|

jl1018
|
kamanma
|
littlemelody 發表於 18-12-7 13:52

double how much?
sindyky
|
jasonmama888
|
littlemelody 發表於 18-12-7 13:40
自從前幾個月前買了一條Illusion 之後, 越看越喜歡, 於是又入了一條double, 剛收到

...

請問你幾點order的?我11月23日官網order了2條,今日都仲未收到,最恐怖係已經寄出左,而tracking record 話已經出左境,但香港郵政係無入境record

L13
|
littlemelody 發表於 18-12-7 13:40

...

請問幾錢
|
jasonmama888 發表於 18-12-7 15:09

請問你幾點order的?我11月23日官網order了2條,今日 ...

Sorry, 搭朋友單買㗎,詳情不清楚呀

其實唔計你買嗰日,都係大概十個工作天到,咁black friday及近 聖誕 ,有可能會遲少少嘅!
或者你等夠2至 3個星期工作天 再打算

我都試過有啲網購有咁嘅情況, 通常等下就會有, 只係 試過一次真係有tracking no. 都收唔到 ,最後Skinstore checked 了話認冇寄嚟, 結果refund
jasonmama888
|
littlemelody 發表於 18-12-7 15:45
Sorry, 搭朋友單買㗎,詳情不清楚呀

其實唔計你買嗰日,都係大概十個工作天到,咁black friday及近 聖誕 ...

我聯絡左redline,redline 喺法國郵政開左個investigation,真係黑仔
|
L13 發表於 18-12-7 15:37
請問幾錢

Euro 530 另加運費 euro 30
|
jasonmama888 發表於 18-12-7 16:04
我聯絡左redline,redline 喺法國郵政開左個investigation,真係黑仔
...

佢肯開investigation,一喺等,一喺refund, 應該無損失嘅, 唔好担心

祝你早日收到上來開心share!
wcpcelia    發表於 18-12-10 14:56
Cheuk2012
|
回覆 littlemelody 的帖子

Very nice
tsung
|

Che_Che
|