自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

如果買晒機票發現有左, 會取消定照去?

侯爵府

PrettyCatCat 發表於 18-12-7 15:19

怕就唔好去,去得就唔好怕

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

視乎個人身體

大宅

回覆樓主:

自己身體自己先知,呢d野只有你自己判斷到

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

PrettyCatCat 發表於 18-12-7 15:19

當年陀住細仔5個月到飛返外家
有揾e生寫 e生紙

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

我3個月時去左泰國玩。
之後也有去過2日1夜果D郵輪。

珍珠宮

如果檢查OK, 應該問題不大. 我自己有飛, 仲有去cruise, 咩都食

子爵府

我試過明日要飛,今日先知有咗,因為我B B得來不易,决定唔飛。安好胎,5個月時老公再陪我飛

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我比較擔心響外地有問題會好麻煩

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

jack5163 發表於 18-12-7 15:32
自己身體自己先知,呢d野只有你自己判斷到

我覺得醫生先判斷到,冇事咪冇事,有事又後悔

公爵府

睇下去邊同坐乜位,如果長途兼econ位就真係堅辛苦。
因為開始會有子宮扯下扯下。

男爵府

小華子 發表於 18-12-7 15:47
睇下去邊同坐乜位,如果長途兼econ位就真係堅辛苦。
因為開始會有子宮扯下扯下。
...

因為我有個朋友有左直至生成碼飛左4次, 每次都系坐廉航, 最後飛個次個肚都成8個月都照飛

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我之前砣 B 兩個月照去日本玩
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

esmehouse 發表於 18-12-7 15:58
我之前砣 B 兩個月照去日本玩

乜都食冇戎口?

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

maymay220hk 發表於 18-12-7 15:36

當年陀住細仔5個月到飛返外家

請問醫生紙係家庭醫生寫,定婦科醫生寫?
分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

男爵府

回覆樓主:

去囉

禁止訪問

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

因人而異

JD930    發表於 18-12-10 09:15

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

PrettyCatCat 發表於 18-12-7 16:28
乜都食冇戎口?
我麻麻地刺身,食牛多
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

esmehouse 發表於 18-12-7 17:07
我麻麻地刺身,食牛多

首頁
12345...7

尾頁

跳至