自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

珍珠宮

奇奇媽媽 發表於 18-12-7 20:32
X2
要預早book位嗎?

上次預早book 6人有卡位

大宅

stagea 發表於 18-12-7 22:35

你要上網訂左先,國產牛,我係兩個月前訂既 ...

請問上網訂位,入英文名得唔得㗎?
我想訂1月7號,原來好多都full book 左

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

小狗芝士 發表於 18-12-8 18:35
請問上網訂位,入英文名得唔得㗎?
我想訂1月7號,原來好多都full book 左
...

入英文姓都可以,我兩個月前訂架

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Cottonbb 發表於 18-12-8 18:24
我地暑假去了大阪十天玩,原本訂了中間一晚5:30去食,但明天自己趕唔趕到,所以試下攝早一兩晚Walk in 去食 ...

我既相都係咁

琥珀宮

uhtcl2006 發表於 18-12-8 15:32
呢間真心唔錯, 我鐘意佢夠乾淨企理, 周圍唔會油淋淋咁樣, 樣食都好味, 又多選擇..... ...

好味道

水晶宮

我地暑假去了大阪十天玩,原本訂了中間一晚5:30去食,但明天自己趕唔趕到,所以試下攝早一兩晚Walk in 去食 ...

呢間連甜品都好正,我覺得好食過力丸,性價比高

公爵府

瞓得好勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

琥珀宮

lypoon 發表於 18-12-8 16:57
入左去揾唔到點book

呢到試下

http://www.1dining.co.jp/shop/aburiya/osaka/index.html

琥珀宮

ricecooking 發表於 18-12-8 20:30
呢間連甜品都好正,我覺得好食過力丸,性價比高

好似仲有一家燒肉一丁都多人去,唔知好無吃

大宅

stagea 發表於 18-12-8 20:25
入英文姓都可以,我兩個月前訂架

Thank you

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

stagea 發表於 18-12-8 21:47
呢到試下

啱啱book左喇,唔該晒你

禁止訪問

子爵府

回覆樓主:

我好想食 幾時先可以去旅行

伯爵府

2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

seaheart88 發表於 18-12-7 22:45
呢間好食又唔貴。。。

長者仲有優惠啊

Thanks for sharing

公爵府

我勁鍾意食呢間

大宅

stagea 發表於 18-12-8 21:47
好似仲有一家燒肉一丁都多人去,唔知好無吃

請問知唔知中午有無得食?想訂12/12但只有夜晚時段揀,但full booking 了。謝謝!

男爵府

stagea 發表於 18-12-7 20:03
大家來睇下、好味道

橫隔膜超正,三個人KO左10件!

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我地暑假去大阪玩,網上當時只準訂晚上5:30的位,但預算自己趕唔切,所以試下攝早一兩晚Walk in 去食。

食 ...

甜品係咪都係任食?

禁止訪問

大宅

Swany288 發表於 18-12-8 23:25
甜品係咪都係任食?

一人可選一款

帶住小朋友,一個半小時要焼肉又要食甜品,都算趕的,一款甜品都好夠!而且已經好飽飽

首頁
23456...7

尾頁

跳至